Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Firmaopkøb
Fredag den 31. marts 2017
Triax styrker markedspositionen
Med Polaris Private Equity i ryggen har Triax Holding investeret i selskabet Macnetix GmbH, der leverer TV- og Wi-Fi løsninger til "hospitality" segmentet. Kombinationen af Macnetix' teknologiske kompetencer og Triax' brede geografiske markedsdækning vemtes at styrke mulighederme for fremtidig vækst.

Triax er en dansk baseret international leverandør af løsninger til modtagelse og distribution af tv, radio og internet. Virksomhedens produkter anvendes af radio- og tv-selskaber, kabeloperatører, lokale netværk og private husholdninger.

Triax har ca. 325 medarbejder og realiserede i det seneste regnskabsår en omsætning på 616,3 mio kr. Resultatet endte med et normaliseret EBITDA på 46,1 mio og et overskud før skat på 15,1 mio. Set i lyset af den omstillingsproces, Triax har været igennem, kombineret med en stribe strategiske tiltag anses resultatet for tilfredsstillende.

Arbejdet med etableringen af en ny IT-platform og financial shared service center blev startet op i 2015 og blev tilendebragt i 2016.


Gå tilbage

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php