Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Jobskifte
Tirsdag den 7. marts 2017
Ny Creston-chef i Danmark
Creston, der er specialist i styrings- og automatiseringssystemer til bl.a. AV-branchen, har udnævnt Jan Villumsen til regional salgschef for Danmark og Island.

Jan Villumsen har arbejdet i AV-branchen i over 20 år. Han startede hos DIS i København, og blev i 2002 udstationeret i Dubai for Shure MEA og Arthur Holm. Siden oktober 2016 har han arbejdet for Crestron som salgschef i Mellemøsten. Og nu vender han hjem igen som regional salgschef for Danmark og Island.

Fakta om Creston

Creston udvikler og producerer udstyr og løsninger til automatisering og styring af bl.a. AV-udstyr, lys, afskærmning og sikkerhed i hjem og bygninger. Alle produkterne er designet, så de fungerer i samspil med hinanden. Alt kan derfor styres fra en enkelt platform.

Creston har hovedkvarter i Rockleigh, USA, og har i alt 90 kontorer fordelt på USA, Canada, Europa, Asien, Latinamerika og Australien. Yderligere information på www.crestron.eu.


Gå tilbage

Jan Villumsen startede hos Creston i oktober 2016, og han er nu udnævnt til regional salgschef for Danmark og Iceland. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php