Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Bærbare projektorer
Onsdag den 25. januar 2017
Vægten er kun 2,9 kg
Panasonic introducerer to nye serier af bærbare projektorer med forbedret short throw-projiceringsafstand, længere levetid, højere lysstyrke og trådløs funktion, som gør det nemt at tage projektorerne i brug på skoler og i mødelokaler.

Den interaktive 3LCD PT-TW351R-serie giver 10.000 timers vedligeholdelsesfri drift i ECO Mode. Serien består af fire modeller, der alle kan vise et 80-tommers billede på en afstand af kun 75 cm. Det mindsker risikoen for skygger fra eksempelvis en foredragsholder.

Serien består af to WXGA-modeller (PT-TW351R og PT-TW350), som begge har en lysstyrke på 3000 lm samt to XGA-modeller, den ene med 3800 lm (PT-TX410) og den anden med 3200 lm (PT-TX320). Serien gør det muligt at tilføje kommentarer på det projicerede billede med en interaktiv pen eller med Panasonics whiteboard-software.

Høj lysstyrke

Panasonic lancerer også den lette PT-LB423-serie bestående af seks modeller, der kun vejer 2,9 kg. Projektorerne har en høj billedkvalitet og en lysstyrke på 3600 lm i WXGA-opløsning (PT-LW373) eller op til 4100 lm i XGA (PT-LB423). Desuden er det muligt at variere projektionsafstanden, fordi objektivet er udstyret med en lille zoomfunktion på 1,2x. Dette er ellers ikke normen for short throw projektorer.


Gå tilbage

Begge projektorserier har LAN-tilslutning og en USB-indgang for tilslutning af det trådløse modul, ET-WML100, der fås som ekstratilbehør. Med dette modul kan man undgå ledningforbindelse mellem afspiller og projektor. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php