Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Head of Media Solutions
Mandag den 16. januar 2017
Sony fokuserer
på løsninger
Sony har ansat Richard Scott som ny chef for Media Solutions i Europa. Målet er at accelerere væksten indenfor løsninger og services.

Det er ikke nyt, at Sony satser på løsninger og integration med eksisterende platforme som alternativ til salg af enkeltprodukter som kameraer og storage-løsninger. Men når man satser på samspil med andre leverandører på først og fremmest IT-området, så stiller det naturligvis særlige krav til medarbejderstaben, og det er for at styrke dette område, at Sony nu har ansat Richard Scott som ny chef for Media Solutions i Europa. Han kommer til at arbejde under Adam Fry, der tidligere har haft jobbet, men nu er Vice President for Sony Professional Solutions Europe.

Richard Scott har over 25 års erfaring med salg, marketing og service indenfor broadcast, produktion, mediedistribution, IT og security. Han kommer fra et job hos den digitale security virksomhed Irdeto, hvor han var Senior Vice President of Global Sales and Marketing. Før da arbejdede han for Harris Broadcast, Panasonic Broadcast Europe samt Ascent Media. Og tidligere i sin karriere han har såmænd også arbejdet for Sony.


Gå tilbage

Sony har ansat Richard Scott som Head of Media Solutions i Europa. Han har tidligere arbejdet for bl.a. Harris Broadcast, Panasonic Broadcast Europe samt Ascent Media. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php