Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Nye Panasonic afspillere
Mandag den 9. januar 2017
Blu-ray skiven
kæmper for sit liv
Panasonics nye Blu-ray afspillere giver større opløsning, højere kontrast, bedre farver og mere glidende bevægelser.

Fremtiden står i streamingens tegn via services som HBO og Netflix. Men de traditionelle leverandører af DVD- og Blu-ray-afspillere tror stadig på, at skiverne vil leve videre i den nærmeste fremtid.

Panasonic er således på vej med ikke mindre end tre nye Ultra HD Blu-ray Players, DMP-UB400, UB310 og UB300. Ultra HD Blu-ray er den næste standard for videoskiver, som ikke alene klarer UHD-opløsning, men også understøtter BT.2020 standarderne, der giver større farvedybde. Afspillerne kan naturligvis opskalere SD- og HD-signaler til UHD, hvilket giver et flottere billede på TV-skærme med den høje opløsning. Men der er naturligvis også den mulighed, at skærmen selv kan klare denne opgradering.

Panasonic fremhæver også, at topmodellen DMP-UB400 har dobbelt HDMI-udgang, så man kan adskille billed- og lydsignalerne, hvilket skulle give bedre kvalitet på både billed- og lydside. Alle de tre nye afspillere understøtter high-end lydformaterne WAV, FLAC, ALAC og DSD, foruden at de klarer 4K Video on Demand (VOD) via internettet.

Pris og levering kendes endnu ikke.


Gå tilbage

Panasonic er på vej med en hel serie af Blu-ray afspillere, der klarer UHD-opløsning og understøtter BT.2020 standarderne, som giver større farvedybde. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php