Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Direktørskifte
Tirsdag den 27. december 2016
Fujitsu Danmark
får ny chef
Søren Rinnov Østergaard, MBA og cand.comm er udnævnt til administrerende direktør og øverste salgsansvarlige for Fujitsu Danmark med virkning fra den 16. januar 2017. Han kommer fra Ikon Kommunikation og har tidligere arbejdet for Microsoft, Surftown og Canal Digital.

– De kommende års digitalisering vil medføre radikale ændringer, ikke blot i IT-branchen, men i samfundet som helhed, siger Karin Schreil Jonsson, chef for Fujitsu Nordic. – Søren Rinnov Østergaard har erfaring fra forskellige brancher, der alle er forbundet med digitalisering og transformation, og han kan derfor være med til at føre Fujitsu Danmark videre i denne udvikling.

Siden den 1. august har Anton Therkildsen fungeret som konstitueret administrerende direktør sideløbende med sin rolle som chef for produktforretningen i Danmark. Han fortsætter som konstitueret administrerende direktør, indtil Søren Rinnov Østergaard tiltræder den 16. januar, hvorefter han fortsætter som chef for produktforretningen.

Fakta om Fujitsu

Fujitsu er en japansk ICT-virksomhed (Information and Communication Technology), der tilbyder en omfattende portefølje af teknologiprodukter, løsninger og services. Fujitsu har ca. 156.000 medarbejdere der supporterer kunder i over 100 lande.

Fujitsu er en LEAN-orienteret organisation, som hat en lang tradition for udvikling af miljøvenlige tjenester og teknologier – til datacenter, kontor og hjem. Fujitsu leverer blandt andet tapebaserede storage-løsninger fra Quantum, Oracle og LTO.

Fujitsu Limited havde i det regnskabsår, der afsluttedes den 31. marts 2016, en konsolideret omsætning på 41 mia. US$.

Yderligere information på www.fujitsu.dk.


Gå tilbage

Den 16. januar tiltræder Søren Rinnov Østergaard som chef for Fujitsu Danmark. Han kommer fra Ikon Kommunikation og har tidligere arbejdet for Microsoft, Surftown og Canal Digital Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php