Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Telia opgraderer
Tirsdag den 20. december 2016
Mobildata eksploderer
Nye master, hurtigere internet og højere kapacitet. I løbet af 2016 har Telia opgraderet sit mobilnet mere end 1.400 steder rundt omkring i Danmark.

Forbruget af smartphones – især til mobildata – eksploderer i disse år, og det stiller store krav til et mobilnetværk. Derfor er et selskab Telia i en konstant proces med vedligeholdelse og opgradering af mobilnettet. Alene i 2016 er det blevet til 1.400 forbedringer rundt omkring i landet.

Men som brugere forventer vi jo også at kunne komme online, hvor og hvornår vi vil.

Forbruget er steget 80 %

Normalt stiger dataforbruget med ca. 40 % om året. Men det seneste år er væksten i Danmark eksploderet med en samlet stigning på over 80 % i forhold til sidste år.

– Vi oplever historisk store stigninger i dataforbruget, siger Telias tekniske direktør, Henrik Kofod, – og det kræver at vi hele tiden er på forkant med udviklingen. Ud over at udbygge nettet med nye master skal vi også sørger for, at vi hele tiden får opgraderet eksisterende maste- og antennepositioner.

Telia er Skandinaviens største teleselskab og har eget mobil-netværk i alle de skandinaviske lande. I Danmark drives Telias mobilnet i samarbejde med Telenor.


Gå tilbage

Alene i 2016 har Telia opgraderet mobilnettet over 1.400 steder rundt omkring i Danmark. Men i samme periode er dataforbruget også steget med over 80 % i forhold til året før. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php