Tennisaftale
Lørdag den 19. oktober 2019
Discovery viser
Davis Cup i 2019 og 2020
Discovery Networks Danmark opgraderer sine tennisrettigheder med køb af rettighederne til slutspillet i Davis Cup i 2019 og 2020. Samtidig åbner Davis Cup i år for et nyt, intenst turneringsformat, som kun strækker sig over en enkelt uge. Danske seere kan se med på Discoverys Eurosport 1 og Eurosport 2 samt Dplay.

– Davis Cup er en af de største tennisturneringer i verden, og vi er derfor glade for at kunne give de danske seere direkte adgang til kampene og til de største øjeblikke i år og til næste år, siger Christian Thye-Petersen fra Discovery Networks Danmark. – Med rettighederne til Davis Cup udbygger vi Discoverys i forvejen store katalog af tennisrettigheder som US Open, Australian Open og Roland Garros.

Nyt turneringsformat

Når de 18 kvalificerede landes spillere løber ud på Madrids tennisbaner den 18. november, bliver det med et turneringsformat, der er bygget op som en klassisk slutrunde á la eksempelvis Europamesterskaberne i fodbold. Netop dét format glæder Discoverys tennisekspert, Michael Mortensen, sig til at se i praksis:

– Den nye måde at afvikle Davis Cup på skaber en intens og eksplosiv turnering, hvor alt kan ske. Jeg glæder mig derfor til at se nogle af verdens bedste spillere og tennisnationer underholde, overraske og kæmpe for deres land i det komprimerede kampprogram.

– Davis Cup er en helt speciel turnering. I slutspillet er det verdens bedste tennislande, der spiller mod hinanden. Når du spiller for dit land, får kampene ofte en ekstra dimension, hvor seedning ikke spiller en rolle som i normale turneringer. Derfor ser vi tit kampe under Davis Cup, hvor de lavere rangerede spillere overrasker mod selv de største stjerner, slutter Michael Mortensen.