Tanja Ravnholt Prisen
Fredag den 11. oktober 2019
Hun blev kun 31 år
Når Dansk Atletik Forbund i weekenden den 2. november afholder sin årlige DAF Awards fest, så sker det bl.a. med den første uddeling af en særlig pris – nemlig Tanja Ravnholt Prisen.

Tanja Ravnholt Prisen er opkaldt efter løberen, træneren og lederen Tanja Ravnholt, der døde i en alder af kun 31 år i april 2019. Hun var gennem hele sit liv dedikeret til atletikken, og hun valgte tidligt, at hun ville være med til at påvirke og udvikle denne sportsgren. Som leder i Hvidovre Atletik og som leder i Dansk Atletik Forbund var hun et ekstraordinært ledertalent.

Tanja Ravnholt Prisen er indstiftet af Tanjas mand, Jakob Vibild, som er fast medarbejder på avm.dk. Prisen skal hylde og motivere unge ledertalenter, der er dedikerede til atletikken og som tidligt har valgt ledervejen. Den er på 10.000 kr og blev oprettet efter en indsamling ved mindehøjtideligheden for Tanja Ravnholt søndag den 26. maj.

Prisen varetages i dag af foreningen "Tanja Ravnholt Prisen", som fremadrettet vil arbejde for at udbrede nogle centrale egenskaber indenfor ledelse, som Tanja Ravnholt var et lysende eksempel på.

Yderligere information på tanjaravnholtprisen.dk.

Tanja Ravnholt døde i foråret i en alder af kun 31 år. Nu har hendes mand taget initiativ til en pris, "Tanja Ravnholt Prisen", som skal medvirke til at udbrede de centrale egenskaber indenfor ledelse, som Tanja Ravnholt var et lysende eksempel på.