Copenhagen Future TV Conference
Tirsdag den 8. maj 2018
TV-folket skal lære
om kunstig intelligens
Kort før afviklingen af årets FutureTV konference er Doug Clark fra IBM kommet på talerlisten. Han vil fortælle om, hvordan man kan effektivisere TV- og filmproduktion ved brug af AI-teknologi – dvs. kunstig intelligens.

– Vi har fået et nyt spændende indlæg med på programmet for årets FutureTV konference, nemlig et foredrag af IBM's førende ekspert i artificial intelligence, Doug Clark, siger Claus Bülow Christensen. – Doug arbejder med udviklingen af kognitiv læring i tv- og filmindustrien, baseret på den berømte Watson supercomputer.

Visionen

IBM Watson Medias vision er at udvikle systemer, der med cloud-baseret Big Data kan støtte op om produktion af tv- og film. Og Watson computeren har allerede vist, at den kan effektivisere transmissioner fra bl.a. Caroline Woznickis tenniskampe.

Den kunstige intelligens blev også brugt ved produktionen af traileren til spillefilmen "Morgan". Her blev Watson fodret med tusindvis af timers gyserfilm og viden om, hvad der skræmmer os – hvorefter den på rekordtid var i stand til at klippe en effektiv trailer.

Copenhagen Future TV Conference foregår onsdag 16. maj 2018 kl. 9.00 til 16.00 i Industriens Hus, København. Tilmeldigsfristen er fredag den 11. maj. Yderligere information på Futuretc.dk/go.

– 90% af de data vi har i dag er skabt indenfor de seneste to år, siger Doug Clark fra IBM, – og giganter som Facebook, Google og Amazon står klar til at æde jeres frokost! Det er derfor vigtigt at udnytte de muligheder, der er i kunstig intelligens.