Forfremmelse
Tirsdag den 18. april 2017
Triax har fået ny chef
Den 6. april 2017 tiltrådte Peter Lyhne Uhrenholt som adm. dir. hos Triax. Han afløser Claus Omann.

Efter mere end otte års ansættelse har Claus Omann besluttet at tiltræde en stilling uden for Triax koncernen. Han har som Triax-chef oplevet både udvidelser og nedskæringer i selskabets forretningsområder. Senest har han efter Polaris Private Equitys overtagelse af selskabet været med til at omdanne Triax til en udbyder af serviceydelser og løsninger på området konnektivitet med lokale lukkede netværk.

Peter Lyhne Uhrenholt er forfremmet til Triax-chef fra stillingen som CPSO (Chief Product and Solution Officer), som han har bestridt i over to år. For fire år siden blev han ansat som produktchef hos Triax. Før da har han haft flere forskellige stillinger inden for telekommunikationsindustrien.

Fakta om Triax

Triax, som har sit hovedsæde i Danmark, er en international leverandør af high-tech løsninger til modtagelse og distribution af TV, radio og internet. Triax' produkter og løsninger anvendes af radio- og TV-selskaber, kabeloperatører, lokale netværk og private husholdninger. Triax har ni salgsselskaber, der skaber en omsætning på ca. 90 millioner euro, og distributører i over 60 lande. Triax-teamet består af 325 medarbejdere og ejes af Polaris Private Equity. Yderligere information på

Peter Lyhne Uhrenholt har overtaget jobbet som chef for Triax. For fire år siden blev han ansat som produktchef i virksomheden, og for to år siden blev han forfremmet til CPSO (Chief Product and Solution Officer).