Nyansættelser
Fredag den 31. marts 2017
Neets styrker sin
internationale position
Danske Neets opruster med nyansættelser på både salgs- og produktsiden, idet Bo Jordansen indtræder som salgschef og Michael Rumph som produktchef. Begge skal de fokusere på at styrke virksomhedens internationale tilstedeværelse.

Som produktchef skal Michael Rumph lede det tværfaglige arbejde med at udvikle AV-produkter, der gør billedpræsentationen nemmere for foredragsholdere rundt om i verden. Han har mere end 20 års erfaring inden for både salg og systemdesign i AV-branchen.

Bo Jordansen får som salgschef ansvaret for alt direkte salg og for forhandlerfunktioner uden for EU, hvor Neets fortsætter med at ekspandere på markeder i Nord- og Sydamerika, Mellemøsten, Asien og Stillehavsområdet. Han har tidligere været ansat som salgsdirektør hos de internationale teleselskaber Auerswald GmbH & Co. KG, Spectralink og Polycom, og han har mange års erfaring med at udvikle distributørprogrammer med værdi for både distributionskanalen og kunderne.

Begge indtræder i deres nye stillinger den 3. april 2017.

Fakta om Neets

Neets er Skandinaviens førende leverandør af løsninger til styring af AV-udstyr i klasseværelser, mødelokaler og konferencefaciliteter.

Neets er et dansk firma med et distributør- og forhandlernetværk der dækker det meste af verden.

Neets har hovedsæde i Horsens og har pt 18 medarbejdere.

Yderligere information på www.neets.dk.

Neets har ansat Michael Rumph (tv) som produktchef og Bo Jordansen som salgschef. Den nye produktchef skal lytte til input fra kunderne, forhandlere, systemintegratorer og andre interessenter, mens salgschefen skal udvikle virksomhedens eksportmarkeder uden for EU.