ISE 2017
Tirsdag den 28. februar 2017
Epson vinder prisen
for "Best Large Stand"
Integrated Systems Europe (ISE) 2017 blev en stor succes for Epson. Ikke mindst fordi Epsons stand vandt prisen som "Best Large Stand" i konkurrence med udstillingens andre stande på over 100 kvadratmeter.

Prisen blev givet af ISE i samarbejde med Exhibitor Magazine og et panel af professionelle inden for udstillingsindustrien.

Bedømmelsen er givet ud fra en vurdering af, hvor godt standen kommunikerer brandets nøglemeddelelse, hvordan plads, grafik og lyssætning bliver brugt effektivt, hvor nemt det var at navigere rundt på standen – samt naturligvis det overordnede indtryk.

Racerbil på væggen

– Standen skulle demonstrere den skarphed og effektivitet man opnår med vores 3LCD projektorteknologi, såvel som med vores Moverio smart glasses, siger Peter Ravnhøj fra Epson Danmark. – Mest iøjnefaldende var mapping af billederne fra 14 EB-L25000U projektorer på en Formula One racerbil, som vi havde hængende på væggen. Den og omgivelserne blev simpelthen farvelagt, så man oplevede bilen bevæge sig ind på en F1 bane, før det hele ændrede sig til et brus af levende farver, former og effekter. På den måde demonstrerede vi projektionens kraft og alsidighed. Og rent faktisk, så leverer vores 3LCD laserprojektorer i øjeblikket markedets klareste billeder.

Det kreative projekt blev leveret af mclcreate, hvor et team bestående af fire tekniske eksperter løste opgaven på kun 36 timer.

På Epsons ISE stand i Amsterdam havde man hængt en racerbil op på væggen og skabt et levende billede ved hjælp af lyset fra 14 stk Epson EB-L25000U projektorer.