Philips Android TV
Mandag den 30. januar 2017
Viaplay klar med ny app
Nordens førende streamingudbyder af tv-serier, film, livesport og børneprogrammer er nu klar med en app til Philips Android TV. Den virker på modeller fra 2015 og fremefter.

– Vi er glade for, at Viaplay kan se fordelene ved Android TV, for vi har i et stykke tid fået forespørgsler fra forbrugerne om netop Viaplays, siger Henrik Kyhl, som er nordisk chef for Philips TV, – Og det er nemt at få adgang til Viaplays underholdningspakke, for man skal bare gå på Google Play og søge efter Viaplay. Derefter installerer man app'en, som automatisk lægger sig på App-hylden i menuen/oversigten.

Google Android

Hovedparten af Philips' Smart TV er baseret på Googles Android TV-platform, som har tusindvis af apps i Google Play Store. Philips' Android TV har desuden den særlige baggrundsbelysning, kaldet Ambilight, som projicerer skærmens farver op på bagvæggen. Det giver en større TV-oplevelse samtidigt med, at det gør det mindre anstrengende for øjnene at se tv.

I februar og marts fejrer Viaplay og Philips den nye app ved at forbrugere, som køber et Philips Android TV med Ambilight, får et gratis abonnement i seks måneder til Viaplay Film & Serier.

Philips' Android TV kan nu vise Viaplays store underholdningspakke. Køberr af Philips Android TV med Ambilight i februar og marts måned får et gratis seksmåneders abonnement til Viaplay Film & Serier.