ISE i Amsterdam
Søndag den 21. december 2014
Sharp præsenterer
4K-skærm
På ISE-messen til februar præsenterer Sharp en ny smal 70 tommer 4K-skærm og et 55 tommer-modul til videovægge. Sharp kommer også med en serie touchskærme til samarbejdsprojekter, de såkaldte BIG PADs.

På ISE-messen (Integrated Systems Europe) i Amsterdam den 10.-12. februar 2015 præsenterer Sharp både nye 4K-skærme og interaktive demonstrationer med flere partnere, der benytter Sharps professionelle skærme og touchskærme.

– 2015 bliver et spændende år for Sharps Visual Solutions, siger Michael Bailly, der er produktplanlægger og marketingdirektør for Visual Solutions i Sharp Europa. – Vores nye 70 tommer skærm, PN-H701, er supersmal og velegnet til butiksdisplays og digital skiltning. Og videovægskærmen PN-V551 har en kant på kun 3,5 mm, så den er næsten usynlig, når man sætter flere enheder sammen til en storskærm. PN-V551 har desuden farvekalibrering med 1D- og 3D-tabelopslag og hardwarekalibrering fra fabrikken.

Ud over de nye produkter vil Sharp også vise topprodukter fra de eksisterende serier, herunder den nyligt lancerede PN-Y-serie, som har USB-forbindelse til afspilning af digital skiltning og til backup af videoindhold i tilfælde af netværksfejl. Den sidste anvendelse giver sikkerhed mod, at kundeskærmene bliver sorte.

Sharp viser også anden generation af de såkaldte BIG PAD touchskærme, som er MS Lync-certificerede og har forbedret brugervenlighed. BIG PAD kan bruges som både undervisningsudstyr, præsentationsværktøj og interaktiv arbejdsplads i såvel den kommercielle og som den offentlige sektor.

Desuden vil Sharps partnere fremvise løsninger med 4K, detail, digital OOH og interaktiv touchvideo.

Yderligere information på www.sharp.dk.