Samarbejdsaftale
Oktober 2020

Danmon sælger nu
Apantac i Skandinavien

Danmon Group, som forhandler professionelt video- og audioudstyr i Skandinavien, har underskrevet en aftale med amerikanske Apantac om distribution af et produktprogram, der inkluderer multiviewers, videovægsprocessorer, KVM produkter samt signalbehandlingsudstyr.


Med Danmons kontorer i København, Århus, Stockholm og Oslo vil virksomheden etablere en lokal distributionskanal og teknisk supportorganisation for Apantacs produktsortiment.

Produkterne er relevante for de fleste af Danmon Groups markedssegmenter, der omfatter proAV-løsninger til bl.a. mødelokaler, undervisningssektoren, hospitalsvæsen, kontrolrum, events, teater og scene, samt produktionsudstyr til transmission, postproduktion og film. Produkterne vil også kunne indgå i leverancer af komplette systemløsninger.

Apantac er partner i OpenGear-konsortiet og vil derfor også kunne være et supplement til andre af Danmons partnere og leverandører.

Apantacs position i området

– Danmon kender vores kundegruppe, og vi ser frem til at arbejde sammen med teamet, siger Michel Rudelle, som er Apantacs chef for EMEA regionen. – Danmons erfaring og bredde, samt lokale tilstedeværelse, vil være en stor hjælp i opbygningen af Apantacs position i området.

Hos Danmon er man naturligvis også glade for samarbejdet:

– Vi bliver en del af Apantacs globale distributionsnetværk og vi ser frem til at integrere deres teknologi og løsninger i vores projekter, siger Christoffer Kay fra Dan Technologies A/S, som ejer Danmon Group. – Apantacs produktsortiment passer perfekt ind i vores system- og integrationsarbejde, og vores kunder vil kunne få fordel af deres velrenommerede produkter.


Apantac designer og udvikler kvalitets- og omkostnings-effektive multiviewers, videovægge, arrays, KVM, openGear-løsninger og signalbehandlingsudstyr. Her ses en Apantac HDMI 1.3 til SDI konverter.

I Jackson Square Control Center bruges Apantac Multiviewers til monitorering af Super Bowl feeds, som hentes ind via streaming.

Fakta om Apantac LLC

Apantac LLC er designer og udvikler af kvalitets- og omkostnings-effektive multiviewers, videovægge, arrays, KVM, openGear-løsninger og signalbehandlingsudstyr. Apantacs produktsortiment er designet til at give brugerne i radio- og ProAV-industrien fleksible og innovative teknologiløsninger til.

Apantac blev grundlagt i 2008 og er et privatejet selskab med hovedkontor i Portland, Oregon, USA.

Yderligere information på apantac.com. Samt på: Facebook, Twitter og Linkedin.

Fakta om Danmon

Danmon Group startede i 1981 og har udviklet sig til en veletableret udbyder af tv- og medieløsninger. Virksomheden kombinerer dybdegående erfaring med evnen til at implementere ny teknologi hurtigt og effektivt. Med lokale kontorer i flere lande opererer Danmon globalt og handler lokalt.

Gruppen dækker en bred vifte af kompetencer og færdigheder, som kræves i nutidens avancerede radio- og mediesektor. Fokus er på traditionel transmission, IT/IP, RF, satellit, lyd over IP, virtuelle studier, arkiver og opbevaring, OTT og streaming-platforme samt API'er og workflow management software samt avancerede AV-løsninger til erhvervskunder og institutionelle kunder.

Yderligere information på danmon.dk.