Udstillingen i K.B. Hallen
september 2020

TeknikMesse 2020
er aflyst

Trods en ihærdig indsats og en udskydelse af tidspunktet fra april til september, så blev det alligevel nødvendigt at aflyse årets teknikmesse i K.B. Hallen. Den næste messe for lys-, lyd- og sceneudstyr bliver derfor 20.-21. april 2021 – og stedet er stadig K.B. Hallen.


– Jeg er virkelig ked af, at vi må aflyse vores TeknikMesse den 15.-16. september, siger manden bag den traditionsrige udstilling, Tommy Larsen. – Men jeg er også helt enig i udstillernes bekymring, for kommer der mon gæster, og hvad med risikoen for spredning af corona-smitte?. Så efter sidste uges udmelding fra Sundhedsministeriet og med de stadigt stigende smittetal i København føler jeg simpelthen ikke, at vi med god samvittighed kan gennemføre vores messe.

– Jeg har ellers opfyldt alle myndighedernes krav hvad angår corona-værnemidler, men det ændrer ikke på vores bekymringer!

– Nu glæder vi os til gengæld helt vildt til TeknikMessen næste år, den 20.-21. april i K.B. Hallen.


– På grund af corona-smitten så blev vi nødt til at aflyse Teknikmesse 2020, som skulle foregå den 15.-16. september, siger hovedmanden bag den danske sceneverdens årlige fagudstilling, Tommy Larsen. – Men jeg glæder mit helt vildt til igen at kunne byde alle velkommen, udstillere såvel som gæster, den 20.-21. april 2021 i K.B. Hallen.