Ny distributionsaftale
februar 2020

Canal Digital og
Discovery blev enige

Canal Digital og Discovery har underskrevet en ny distributionsaftale som gælder for hele Norden. Aftalen sikrer de danske Canal Digital kunder adgang til 11 Discovery-kanaler og ikke mindst Dansk Landsholdsfodbold og 3F Superliga.


– Vi er glade for, at vi fremover kan levere dansk landsholdsfodbold, 3F Superliga samt lokal og international sport til vores kunder. Derudover kan vi vise danske tv-serier og underholdning kombineret med internationale dokumentarer og serier, siger Claus Petersen, kommerciel direktør i Canal Digital Danmark.

Aftalen sikrer, at Canal Digitals kunder fortsat får tilgang til Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Animal Planet, Discovery Channel, Discovery Science og ID Investigation Discovery. Kunderne vil også for første gang få mulighed for at inkludere Discoverys streamingservice Dplay som en del af deres TV-abonnement.

– Den nye aftale sikrer desuden, at vores kunder fortsat kan se tv hvor og hvornår de vil, og på den skærm de måtte ønske, siger Claus Petersen.

YouSee og Discovery

Aftalen betyder også, at Canal Digital fortsat vil have fordel af kundeflugten fra YouSee. Flugten skyldes nemlig, at YouSee og Discovery har afbrudt samarbejdet, og at YouSee's kunder derfor har mistet de 11 Discovery kanaler i deres abonnement.

Kanalerne kan dog også ses via Boxer, Waoo, Stofa, Telia og Viasat, samt via Discoverys streamingservice Dplay på www.dplay.dk/produkter.

Fakta om Canal Digital

Canal Digital er Nordens største udbyder af digital-TV. Selskabet har mere end 20 års erfaring i at bringe digitalt TV i høj kvalitet til private husstande, antenneforeninger og erhverv.

Canal Digital Danmark er en del af Telenor, Norges største koncern inden for telekommunikation, der også omfatter Canal Digital Sverige, Canal Digital Norge og Canal Digital Finland.


– Den nye aftale sikrer, at vores kunder fortsat kan se Discoverys kanaler, samt at de kan se TV hvor og hvornår de vil, og på den skærm de måtte ønske, siger Claus Petersen fra Canal Digital.