Dplay Sport
november 2019

3 og Discovery
går i samarbejde

Med abonnement på Dplay Sport får 3's kunder adgang til live-streaming af alle Discoverys 11 kanaler plus et bagkatalog af programmer.


Teleselskabet 3 og Discovery Networks Danmark har etableret et nyt samarbejde, som føjer streamingtjenesten Dplay Sport til listen over tilvalgsmuligheder for 3's kunder. Indtil 31. december kan kunder hos 3, der ikke tidligere har abonneret på Dplay, nemlig få 30 dages gratis adgang, og i det næste halve år er prisen 99 kr pr måned.

– Vores kunder streamer film, tv og sport i stor stil, både ude, hjemme, direkte på mobilen og via routere og wi-fi-signal, og de har derfor vænnet sig til selv at vælge, hvilke kanaler og programmer de vil bruge deres tid og penge på, siger David Elsass, der er direktør for 3's privatmarked. – Derfor er jeg rigtigt glad for samarbejdet med Discovery Networks Danmark omkring Dplay Sport, for det giver vores kunder endnu mere indhold at vælge imellem, uden at de skal binde sig til særlige mobilabonnementer.

Det bedste fra sportens verden

Med abonnement på Dplay Sport får 3's kunder adgang til at live-streame alle Discoverys 11 kanaler, samt et bagkatalog af programmer fra bl.a. Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, Canal 9, TLC, Discovery Channel og Eurosport 1 og 2.

3 tilbyder dog først og fremmest mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3's kunder har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 64 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige.


Fra årsskiftet mister Discovery samarbejdet med YouSee. Til gengæld får kunderne hos 3 nu en fordelagtig mulighed for streaming af Discoverys 11 kanaler plus et bagkatalog af programmer fra bl.a. Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, Canal 9, TLC, Discovery Channel og Eurosport 1 og 2.

– Samarbejdet med Discovery Networks Danmark omkring Dplay Sport giver vores kunder endnu mere indhold at vælge imellem, uden at de skal binde sig til særlige mobilabonnementer, siger David Elsass, der er direktør for 3's privatmarked.