Konkurrencen bl'r mindre
Juli 2019

Mediatec har overtaget Twentyfourseven

Twentyfourseven er blevet opkøbt af Mediatec, som er NEP Groups live events selskab. NEP Group er en af medieverdenens væsentliste leverandører teknisk support i forbindelse med medieproduktion fra sports- og underholdningsevents.


Opkøbet af Twentyfourseven er et led i NEPs strategi om at blive verdensledende leverandør af services i forbindelse med live events. Hos NEP fremhæver man især Twentyfoursevens løsninger til virksomheder såvel som ekspertisen i forbindelse med multirig- og reality-produktioner. Med overtagelsen får Mediatec desuden større produktionsfaciliteter i Danmark og mulighed for support af landets gaming events.

Fakta om Twentyfourseven

Twentyfourseven blev startet i 1996. Kundegruppen er medieselskaber som arbejder indenfor området firmaer, sport, TV, film og underholdning i forbindelse med TV-produktion og virksomhedskommunikation.

Selskabet har produktionsfaciliteter som omfatter ENG-udstyr, droner, flypacks, integrerede kamerasystemer til live streaming, studieproduktion og post-production. Det leverer også services indenfor webcast og streaming til både intern og eksternal virksomhedskommunikation.

Twentyfourseven har afdelinger i alle de fire nordiske lande.

Fakta om Mediatec

Mediatec er et af Europas største AV-teknologi-selskaber. Det leverer tekniske løsninger til virksomheder, underholdning og sportsbegivenheder i hele verden – inklusive individuelle turnkey-løsninger indenfor audio, video, lys, rigging og transport i forbindelse med såvel små som store events. Mediatec er desuden leverandør af digital skiltning til en række forretningskæder.

Mediatec har kontorer i Göteborg, Stockholm, Malmö, Åre, Oslo og København. Sidste år overtog Mediatec Denmark det danske selskab FilmGear Showcare.


Mediatec har opkøbt Twentyfourseven. Dermed kommer de to konkurrenter til at samarbejde om kunderne på markedet for bl.a. store studieproduktioner. Mediatc ejes af amerikanske NEP Group.