EISA Global Press Convention
Juli 2019

JBL flipper ud...

JBL startede i sin tid med at bygge professionelle studiemonitorer og højttalere i den høje ende til krævende entusiaster. Det gør de stadigvæk, men nu sprøjter de også millioner af meget mere økonomiske Bluetooth-højttalere ud til almindelige forbrugere.Knud Sondergaard, Datatid TechLife

En JBL megasucces har været den populære Flip, som nu lanceres i femte generation til 129 euro eller under en tusse vejledende. Forventningerne er store, for Flip 4 nåede at blive solgt i mere end 10 mio eksemplarer. Den største forbedring er, at to små højttalerenheder nu er afløst af én, der er noget større. Smart nok, for man får alligevel ikke meget stereo fra et mindre end 20 cm langt kabinet.

Som altid er den nye Flip IPX7 vejr- og vandbestandig, og den største udfordring for en forbruger er nok at vælge en af de 11 farver.


Én ting er ikke blevet nemmere ved femte generation af JBL's ikoniske Flip-højttaler – nemlig at vælge farve. Det 18 cm lange kabinet er nu tilgængeligt i 11 forskellige udførelser.