TV-Avisens nye vært
September 2018

Hun går i
sin mors fodspor

Tidligere erhvervskorrespondent vender tilbage til DR Nyheder som vært på de sene tv-aviser klokken 19.55 og 21.30.


Nina Munch-Perrin (43) kommer til TV-Avisen fra et job som kommunikationsdirektør hos interesseorganisationen Finans Danmark. Og før da, fra den 1. august 2012 til efteråret 2015, var hun erhvervskorrespondent i DR.

– Formidling af nyheder til hele Danmark har måske aldrig været vigtigere, så selvfølgelig skulle jeg sige ja til opgaven, siger Nina Munch-Perrin. – Jeg var journalist i 17 år, og så har jeg tilbragt små tre år i den finansielle sektor. Det har kun gjort mig klogere, skarpere og mere ydmyg.

Før de knap tre et halvt år som erhvervskorrespondent i DR har Nina Munch-Perrin dækket finans- og erhvervsstof på Jyllands-Posten, dagbladet Børsen og TV 2 Finans, hvor hun også var vært.

På det personlige plan betyder jobskiftet også en del for Nina Munch-Perrin. Hendes mor Lone Zilstorff var nemlig journalist på TV-Avisen og Søndagsmagasinet i perioden 1986-1990. Zilstorff kommer dog ikke til at opleve datteren i den nye TV-rolle, for hun døde i 2014.


Nina Munch-Perrin bliver ny vært på TV-Avisen. Hun ventes at dukke op på skærmen til december (PR-foto).

Fakta

Nina Munch-Perrin bliver vært på de sene TV-aviser klokken 19.55 og 21.30, mens Johannes Langkilde, som i dag er en af værterne på disse udsendelser, efter eget ønske rykker til de tidlige TV-aviser klokken 17.50 og 18.30. Nina Munch-Perrin ventes at dukke op på skærmen til december.