Integrated Systems Europe
Juli 2018

ISE udstillingen
flytter til Barcelona

Organisationen bag Integrated Systems Europe har besluttet, at udstillingen fra 2021 skal afholdes i Gran Via, som er en del af det spanske Fira de Barcelona udstillingscenter. Formålet er at give plads til vækst.


ISE er verdens største udstilling for AV-udstyr og systemintegration.

Beslutningen om i 2021 at flytte fra Amsterdam til Barcelona skyldes en markedsundersøgelse som viser, at man må forvente en årlig stigning i både antal udstillere og antal besøgende på op mod 10%, og at ISE derfor vil vokse ud af RAI, som ellers har været et populært udstillingssted.

ISE 2018 havde 80.923 besøgende, hvoraf de 22.000 var førstegangsbesøgende. De 1.296 udstillere lagde beslag på 53.000 kvadratmeter i RAIs 15 haller. Og ISE 2019 forventes at blive endnu større.

Godt samarbejde

– Vi har haft et forbilledligt godt samarbejde med RAI i Amsterdam, og det har uden tvivl øget udstillingens succes, siger Mike Blackman fra Integrated Systems Events. – Men udstillerne har brug for mere plads, og der skal naturligvis også være plads til det stigende antal besøgende. Derfor mener vi ikke, at vi kan blive i RAI Amsterdam.

– Men udstillerne kan være sikre på, at to tilbageværende udstillinger, inden flytningen til Barcelona, vil blive holdt i RAI Amsterdam. Det betyder, at vi får i alt 14 gode år i det hollandske udstillingscenter.

Fakta om Gran Via

Gran Via er et af Europas største og mest moderne udstillingscentre. De i alt otte udstillingshaller rummer 200.000 kvadratmeter udstillingsplads. Centret ligger tæt på den internationale lufthavn og på offentlige transportmidler.

Fira de Barcelona er en af Europas førende organisationer for brancheudstillinger. Den råder over to udstillingscentre som årligt huser 140 brancheudstillinger med tilsammen over 30.000 udstillere og 2 mio besøgende.

Barcelona har en over 100 år lang historie som udstillingsby.

Yderligere information på www.iseurope.org.


ISE-udstillingen er ved at vokse sig ud af RAI udstillingscentret i Amsterdam. Derfor vil den fra 2021 blive holdt i Gran Via i Barcelona.