Pro-Ject på EISA Convention 2018
Juli 2018

Grammofonen har
indbygget forstærker

Det er muligt, at rygterne om cd'ens snarlige død er noget overdrevet, men det er vinyl og streaming, der rykker i medierne.Knud Søndergaard

Østrigske Pro-Ject er en hi-fi-virksomhed, der har været god til at disrupte sig selv. Firmaet har bygget pladespillere siden 1990, da cd'en lignede den store vinder, og de løbende investeringer i forskning og udvikling giver for alvor pote i disse år. Pro-Ject bygger også elektronik og har lanceret en Juke Box S2-pladespiller med indbygget forstærker på 2 x 50 W.

Når det gælder streaming, har Pro-Ject allieret sig med nogle af tidens skarpeste digitale hjerner og skabt en serie enheder, der kan behandle bitstrømme i alle formater og udtrække den maksimale lydkvalitet. Disse produkter kommer i bittesmå alukabinetter med et mindre fodaftryk end en cd i cover, og prisniveauet matcher kvaliteten. Dyre sager!


Vinyl på den nemme måde: Pro-Jects Juke Box 2 er nok verdens eneste hi-fi-pladespiller med indbygget 2 x 50 W-forstærker. Pris? Omkring 8.000 kr. plus højttalere.