Ny TV 2-redaktør
April 2018

Hun får ansvar for
events og Go-magasiner

Den 1. juli tiltræder Henriette Ladegaard-Pedersen som TV 2's nye programredaktør med ansvar for tværgående events samt for "Go' morgen Danmark" og "Go' aften Danmark".


Henriette Ladegaard-Pedersen (49) kommer til TV 2 fra stillingen som ledende redaktionschef i DR Kultur, og hun har tidligere været redaktionschef på "19direkte" i Aarhus, redaktionsleder på "Aftenshowet" og indholdsproducent og konstitueret chef for DR Event.

Henriette Ladegaard er journalist- og kommunikationsuddannet fra Roskilde Universitet (RUC). Hun var journalistpraktikant på TV Øst og arbejdede efterfølgende også på regionalstationen som reporter, vært og redaktør – bl.a. i en periode, hvor TV Øst satte særligt fokus på storytelling.

Henriette Ladegaard har været i DR siden 2003, hvor hun – foruden magasinprogrammer, events og kultur – har arbejdet med programkoncepter, programudvikling og værtstræning, samt været driver på digitaliseringen hos DR Kultur.


– Jeg brænder for det stærke, danske indhold, der gør en forskel for tv-seere og for brugere af digitale medier, siger Henriette Ladegaard-Pedersen. – På TV 2 får jeg desuden mulighed for at programudvikle sammen med det danske produktionsmiljø, hvor der er så mange dygtige mennesker, som jeg glæder mig til at samarbejde med.