Filmskolens Efteruddannelse
Oktober 2017

Bliv undervist af Oscar-
nomineret filmfotograf

Den 4 x Oscar nominerede filmfotograf Bruno Delbonnel gæster Filmskolens Efteruddannelse. Han har bl.a. arbejdet sammen med instruktører som Ethan & Joel Coen, Tim Burton, Aleksandr Sokurov, Julie Taymor, Peter Bogdanovich, Jean-Peirre Jeunet.


– Da jeg inviterede Bruno Delbonnel til at komme og lave et todages seminar, siger lederen af Filmskolens Efteruddannelse, Tina Sørensen, – så kiggede han på mig og sagde med sin franske accent: "2-days? I prefer not to talk about technical matters. I mean. You try. You put up a lamp. Maybe it works or maybe it doesn't. We don't know!".

– Til gengæld så folder kunsten og den sande kunstner sig ud, når talen kommer på det, som virkelig optager Bruno Delbonnel. Han er optaget af alt i livet, der kan inspirere ham i hans arbejde: Musik, kunst, billeder... Det, kombineret med evnen til at prøve alt af, har givet ham en helt særlig position blandt verdens bedste filmfotografer. Han er evigt optaget af lys, farver og kontraster. Han er kendt for at lyssætte med bevidstheden om, hvordan det senere kan colour grades i "post".

– Det er med ovenstående, at vi sætter fokus på fotografens arbejde. Vi gør det med klip fra film som "Den fabelagtige Amélie fra Montmartre", "Across the Universe", "Faust", "Dark Shadows" og "Inside Llewyn Davis", siger en stolt Tina Sørensen.

Seminaret foregår lørdag den 18. og søndag den 19. november, begge dage fra kl. 10.00-16.00. Yderligere information.


Den 4 x Oscar nominerede filmfotograf Bruno Delbonnel gæster Filmskolens Efteruddannelse i forbindelse med et todages seminar i weekenden den 18.-19. november klokken 10.00-16.00.