Canal Digital
Oktober 2017

Satellit-operatøren satser
på Google-teknologi

Canal Digital er i gang med at udvikle et nyt TV-univers bygget på Googles Android TV-platform. Målet er en platform, der kan videreudvikles i takt med kundernes ønsker og behov.


På IBC Messen i Amsterdam deltog repræsentanter fra Canal Digitals afdeling for produktudvikling som en del af GoogleTM's Android TVTM-møde. I den forbindelse blev det offentliggjort, at Canal Digital er i gang med at skabe et TV-univers baseret på Googles åbne økosystem, Android TV-platformen.

– Vores kunder vil få en TV-oplevelse med fuld integration mellem live-TV, streaming og andre tjenester, siger Ragnar Kårhus, CEO for Canal Digital. – Med den her platform kan vi opfylde kundernes behov i takt med, at de udvikler sig.

Der vil blive afsløret flere detaljer om den nye TV-platform, når vi når tættere på lanceringsdatoen. Canal Digital har arbejdet med Android TV-platformen i et stykke tid, og lanceringsdatoen bliver offentliggjort inden udgangen af 2017.

Fakta om Canal Digital

Canal Digital leverer satellit-TV med et bredt udbud af TV-kanaler i HD-kvalitet. Alle Canal Digitals kunder kan endvidere få adgang til Canal Digitals streamingtjeneste med mere end 15.000 titler indenfor TV-serier, film og andet On-Demand-indhold fra mange forskellige TV-kanaler.

Canal Digital er en del af Telenor Broadcast og har virksomheder i Danmark, Sverige, Norge og Finland.


Canal Digtials kunder kan se frem til et nyt, fleksibelt underholdnings-univers, hvor live-TV og streaming integreres med Google-teknologi.