Se det på IBC 2017
September 2017

Tjen penge
på videolageret

Quantum Corp, specialist i digitale løsninger til filarkivering og databeskyttelse, lancerer nu "aiWARE for Xcellis". Det er en in-house- såvel som cloud-version af Veritones artificial intelligence, der gør brugere af Quantum StorNext i stand til at arbejde med bogstavgenkendelse (OCR), objektregistrering og tale-til-tekst oversættelse.


Lagring af filer skal ikke bare være et fillager, det skal også inkludere intelligent analyse af materialet (AI), så man kan få overblik over hvad filerne indeholder. Dette er baggrunden for Quantums "aiWARE for Xcellis".

– Ved at indbygge AI i lokale storage-systemer kan der laves faktaorienterede analyser af video- og audioindhold, og man kan dermed skabe langt mere robuste metadata, uden at det er nødvendigt at flytte filerne til skyen, siger Keith Lissak fra Quantum. – Det vil være en game-changer for mange mediehuse, fordi det giver helt nye muligheder indtægter fra det lagrede materiale.

Faktum om Quantum

Quantums kundekreds omfatter flere end 100.000 produktionshuse, studier og TV-stationer – kunder som har baseret deres fillagring og indholdsworkflow på Quantums teknologi. Derved har de fået en generel medieplatform til ingest af AV-materiale, og hvorfra de kan redigere, postproducere og levere det færdigproducerede materiale.

Yderligere information på www.quantum.com.


Quantum er kendt for sine storage-løsninger. Nu kan de kombineres med "aiWARE for Xcellis", baseret på Veritones artificial intelligence til bogstavgenkendelse (OCR), objektregistrering og tale-til-tekst oversættelse