Nyt på IBC 2017
August 2017

Alsidige monitorer
til filmproduktion

På årets IBC-udstilling i Amsterdam vil Transvideo vise en ny trådløs 5 tommer monitor, og Aaton-Digital præsenterer et sammenfoldeligt mikserpanel til lydrecorderne CantarX3 og CantarMini.


Transvideo Starlite RF-a er en trådløs 5 tommer HD OLED touchscreen monitor med en rækkevidde på 200 meter. Den har som standard styring af Arri Alexa Mini og Amira. Den kan også bruges sammen med andre kameraer, men her får man ikke muligheden for direkte styring.

Systemet er skalérbart med brug af indtil to TitanHD2Tx transmittere og fire modtagere. Forbindelsen etableres i løbet af få sekunder.

Starlite-skærmene har lavt strømforbrug, og den indbyggede recorder kan optage dailies med H.264 kompression på SD-kort på op til 128 GB. Der er også mulighed for at gemme metadata fra intelligente objektiver som Cooke/I, Arri LDS og Zeiss sammen med kameraets tidskode. Derved kan man spare tid i postproduction.

Yderligere information på www.transvideo.eu/StarliteHD.

Transvideo Stargate

Stargate 7 er en kombineret 7" monitor og recorder. Det er en af Transvideos mest ergonomiske monitorer, idet den er udstyret med knapper, der giver direkte adgang til styring af specifikke funktioner. Og via en joystick kan man hurtigt navigere rundt i menuer og indstillinger.

Fast Mode-indstillingen gør det muligt at se kameraets output uden delay fra monitoren. Man kan optage dailies i MP4-format på SD-kort. Man kan gemme og bruge 3D LUTs, så optagelserne kan ses i deres "final look". Man kan også bruge kamerafabrikkens 3DLUT gammakorrektion.

Fakta

 • Full HD Display 1920 x 1080
 • Kompatibel med 4K – 6G
 • Lysstyrke: 800 Nits
 • Indgange: 1 x 3G & HD SDI, 1 x HDMI
 • Udgange: 1 x 3G & HD/SD SDI (processed)
 • Direkte adgang til hjælpeværktøjer som Focus Helper, Peaking, Markers og variable Zoom.
 • Profiler: Rec 709, Log-C, Canon-Log, S-Log, S-Log2, Linear og HDR med justerbart knee.

  Yderligere information på www.transvideo.eu/Stargate.

  Aaton Digital Cantaress

  Cantaress er et nyt mikser-interface der kan bruges sammen med recorderne CantarX3 og CantarMini.

  Det er en bred, sammenfoldelig enhed med VU-metre og fadere til 12 kanaler. For hver kanal viser mikseren bl.a. input-gain, mix-gain og equalizing. Der er også to små skærme, som viser opsætning, brugerindstillinger og shortcuts.

  Yderligere information på www.aaton.com/Cantaress.

  IBC 2017 afholdes i Amsterdams udstillingscenter RAI i perioden 15.-19. september. Transvideo og Aaton forhandles i Danmark af Atendi by Bico.


 • Transvideo Stargate 7 er en kombineret 7" monitor og recorder.

  Aaton Cantaress er et nyt mikser-interface der kan bruges sammen med recorderne Aaton CantarX3 og Aaton CantarMini.