ISE 2017 i Amsterdam
Februar 2017

Besøgstallet
voksede med 11,7%

Den 10. februar lukkede ISE-udstillingen efter fire succesrige dage, hvor 73.413 besøgende var kommet til RAI udstillingscentret i Amsterdam fra ikke mindre end 150 forskellige lande. ISE står for Integrated Systems Europe, og udstillingen er verdens største af sin art.


Det er ikke mere end 13 år siden, at den første ISE-udstilling blev afholdt – under langt mere beskedne former. Men siden da er det gået fremad med stormskridt.

Det er egentlig bemærkelsesværdigt, at en udstilling for systemløsninger er hurtigt på vej til at overgå udstillinger som IBC og NAB, der som bekendt retter sig mod produktionsmiljøerne indenfor film og broadcast. Men det er i virkeligheden slet ikke så overraskende, for der er jo langt flere butikker, supermarkedskæder, foreninger, virksomheder og institutioner, som skal have installeret udstyr til digital skiltning, kommunikation, lyd, interaktive tavler, projektionsudstyr etc, etc. Og med den teknologiske udvikling bliver mulighederne større og større samtidigt med at omkostninger reduceres.

Over 1.2000 udstillere

Helt konkret havde årets ISE-udstilling næsten 1.200 udstillere, der havde booket sig ind på det hidtil største udstillingsareal.

Bag udstillingen står de to internationale organisationer Cedia (Custom Electronic Design and Installation Association) og InfoCom International. Cedia er en international sammenslutning af firmaer med speciale i design og installation af elektroniske systemer til hjemmet. InfoComm er en international sammenslutning af professionelle AV- og kommunikationsvirksomheder: Fabrikker, systemintegratorer, forhandlere, distributører, selvstændige konsulenter, programmører, udlejere og specialister i sceneteknologi.

Yderligere information på www.iseurope.org.

Næste ISE-udstilling komme igen til at foregå i Amsterdams RAI udstillingscenter. Det bliver den 6.-9. februar 2018.


ISE-udstillingen i Amsterdam er en voksende succes. I år var der henved 1.200 udstillere og over 73.000 besøgende fra 150 lande.
Klik for større billede


Bag ISE-udstillingen står de to internationale organisationer Cedia (Custom Electronic Design and Installation Association) og InfoCom International.


AVMs Jakob Vibild er begejstre for udstillingen: – Der kommer kunder fra mange forskellige brancher, siger han. – For udstillerne betyder det, at man kommer i kontakt med et hybridt marked der omfatter nye kundegrupper og giver nye anvendelsesmuligheder for produkterne.