IBC 2012
September 2012

Kompakt
opgradering til HD

Snell er kommet med en kompakt version af sin Kahuna 360 videoswitcher. Det betyder, at selve maskindelen ikke behøver at fylde mere end 6 RU i maskinrummet.


– TV-regionerne forbereder sig for alvor på at gå i gang med HD, siger Arne Lillevang fra Taurus, – men de har brug for en glidende løsning, for det er umuligt at opgradere hele produktionen fra den ene dag til den anden. Her kommer Snells Kahuna 360 switcher ind som en god løsning, for den klarer alle formaterne samtidigt. Typenummeret betyder nemlig, at den når hele vejen rundtt!

Arne Lillevang fremhæver især den nye kompaktversion, Kahuna 360 Compact, for hvis der er trængsel i maskinrummet, så er det nemmere at få plads til en enhed, der kun fylder 6U i rack-skabet.

Vega router

Snell er også på vej med en serie Vega routere, der er ekstremt fleksible. Vega 96 er allerede klar, den har 96 porte, og den kan konfigureres til enhver ønsket fordeling mellem ind- og udgange. Til næste år kommer der desuden en Vega 192 og en Vega 48.


Snell mener selv, at den nye Kahuna 360 Compact er verdens mest fleksible live production switcher, for den klarer ethvert ind/ud-format op til 1080p – og den er nu så kompakt, at der kun kræves en 6U frame i rack-skabet. Klik for større billede

Snell er kommet med en kompakt version af sin Kahuna 360 videoswitcher. Det betyder, at selve maskindelen ikke behøver at fylde mere end 6 RU i maskinrummet. Klik for større billede

Læs også
- Rekordstort IBC-show 2012
- Panasonic: Ny broadcast-æra
- Filmworkflow version 2.0
- Lampen som alle bør elske...
- "Sølvbryllups-audiometer"
- Alsidig monitor
- Roland halverer prisen
- Lavpris fra Sachtler
- Sennheiser går digitalt
- Europas udfordringer
- Alternativ til DSLR-video
- Strømmen af nye videoformater
- TV-contribution over IP
- Det store samtaleemne
-