IBC i Amsterdam
August 2010

Nyt fra Taurus' leverandører

Danske Taurus er repræsenteret på IBC af en række agenturer indenfor bl.a. transmissionsudstyr, encodere og videomiksere.


Tandberg har
skiftet navn

ETV (Ericsson Televsion) er det tidligere Tandberg Television. På ETVs stand kan man se alle afskygninger af encodere og IRDs/decodere i MPEG2 og MPEG4 til contribution og distribution i SD, HD & 3G, i 4:2:0 & 4:2:2 og i 8/10 bit opløsning. ETV er desuden kendt for sine MUX'er, samt samt løsninger til video-on-demand og 3-D.

Snell & Wilcox og
Pro-Bel er slået sammen

Snell er det nye, korte navn for fusionen mellem Pro-Bel og Snell & Wilcox. Snell var ikke med på IBC 2009. Men nu er man tilbage i fuld styrke med produkter indenfor Videomixere (Kahuna), automation/presentation (Morpheus/TX500), routere (Sirius m.fl.), modulære produkter (IQ og Vistek), restaurering og TV standardkonvertering (Archangel & Alchemist).

100 forskellige
audio- og videomoduler

Crystal Vision er god for flere end 100 forskellige moduler, der med sub-moduler vokser til over 150 modulvarianter.

Crystal Vision dækker video i 3G, HD og SD, såvel som analogt, og audio i AES og analogt. Funktionalitet i alle retninger: Keyers, multilogo, synkronisering, delays, colour correction, embed & de-embed, up & down converters, distribution og fiberoverførsel.

SW-løsning til
overvågning

DekTecs største nyhed hedder DTC-720 Xpect. Det er en SW-løsning til overvågning og alarmgivning i større DVB opstillinger.

Dectec har i det hele taget mange løsninger til signalgenerering, modulation, måling og overvågning i en snart heldigital verden. På DVB-området dækker man således satellit (S), terrestrisk (T) og kabel (C), samt de nye S2-, T2- og C2- standarder.

Fiberoptisk
specialområde

Bluebells produkter dækker et fiberoptisk specialområde indenfor transmission og signalkonvertering – på flere "listige" måder, som Arne Lillevang fra den danske forhandler, Taurus, udtrykker det. Meget findes i modulære opbygninger, men også specialløsninger til f.eks. OB- & kameraområderne demonstreres.

Eksempelvis kan nævnes områder som HF signalkonvertering med PEAK Communication (1E34), ARG (6C28C) med signaloverføring på fibre af selv analoge signaler, Broadcast Electronics = BE (8C91) med FM/AM sendere, Electrosys (8C28) med større TV/FM/DAB-sendere og RVR (8C28) med de mindre.


Arne lillevang fra Taurus Sales er ekspert i bl.a. transmissionsteknologi.