P2-format
Oktober 2008

Vi er glade for konkurrencen

Det er fem år siden at vi lancerede ideen om at erstatte bånd som optagemedium med flashhukommelse, og det har været en succes ...


Video: Panasonic på IBC 2008

... For i dag bruges vores P2-format på 85 procent af de europæiske TV-stationer, siger Jaume Rey, chef for Panasonics broadcastsalg i Europa. Men det er også hårdt arbejde at være pioner, for selv om folk egentlig var klar til filbaseret produktion, så var der alligevel meget nyt de skulle tage stilling til, om produktionsflow, valg af hukommelsesmedier og hele IT-teknologien, som vi satsede på.

I dag er alle overbevist om at flashhukommelse er vejen frem og det gælder også vores konkurrenter. Men vi byder konkurrencen velkommen, for den får markedet til at vokse.

Vi er heller ikke bange for den økonomiske krise som præger markederne netop nu. Den får nemlig alle til at gennemtænke deres produktionsmetoder for at finde ud af hvordan de kan spare tid og penge. Og det kan give pengemændene det sidste skub, fordi de får øjnene op for de økonomiske fordele ved at skifte til den filbaserede produktionsform.Panasonic AG-HMC151 til optagelse på SDHC-kort blev præsenteret af Nela Pertl og Jaume Rey i forbindelse med et pressemøde i Køln. Rey er chef for Panasonics broadcastsalg i Europa, og Pertl er nyudnævnt PR-medarbejder.

Læs også
- Nu uden bånddrev ...