Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Udvidet samarbejde
Oktober 2020
Soundware er nu
dansk RTW distributør
Soundware, som er en del af Damon Group, og tyske RTW har allerede et eksisterende distributionssamarbejde i Sverige. Det var derfor en nem beslutning at udvide samarbejdet til nu også at omfatte det danske marked.

RTW fremstiller audiometre, som visualiserer lyd med det formål at give lydteknikere et godt grundlag at mikse ud fra. Metrene er målrettet hele det professionelle audio-segment – inklusive broadcast, post produktion, live, studio og kvalitetskontrol. Det matcher derfor Soundwares danske kundebase ganske godt.

Fornyet synergi

Soundware i Sverige distribuerer allerede RTW, og det udvidede samarbejde bringer derfor fornyet synergi til hele den skandinaviske region.

Desuden er det en fordel, at Soundware har en viden og ekspertise, som matcher RTVs primære kerneområde: Lydmåling og visualisering af disse målinger. Resultatet er visuel information, som gør lydteknikeren i stand til at foretage optimale beslutninger ved mikserpulten.

Positive erfaringer

– Det er rigtigt godt, at Soundware nu også varetager det danske marked, siger Andreas Tweitmann fra RTW. – Vi har kun positive erfaringer fra det hidtidige samarbejde med Soundware, og jeg har fuld tillid til, at dette også bliver tilfældet i forbindelse med samarbejdets næste kapitel.

– Vi ser frem til samarbejdet med RTW på det danske pro audio marked, tilføjer William Dion, som er salgschef hos Soundware Danmark. – RTW's metre er det perfekte match for vores kunder i broadcast, post produktion, film, mastering og pro audio. Særligt integrationen med AoIP protokoller som Dante, Ravenna, AES67 og SMPTE ST2110-30 er vigtig, for vores kunder efterspørger i stigende grad produkter, der gnidningsløst kan integreres med netværksbaserede audioløsninger.

Distributionsaftalen trådte officielt i kraft den 1. november 2020.

Gå tilbage


RTW fremstiller audiometre, som visualiserer lyd med det formål at give lydteknikere et godt grundlag at mikse ud fra. Metrene er målrettet hele det professionelle audio-segment.
Klik for større billede

– Vi ser frem til samarbejdet med RTW på det danske pro audio marked, siger William Dion, som er salgschef hos Soundware Danmark. – RTW"s metre er et godt match for vores kunder i broadcast, post produktion, film, mastering og pro audio...
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+