Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Indsamlingsresultat
Oktober 2020
139 millioner
til Knæk Cancer
I løbet af Knæk Cancer-ugen blev der i alt indsamlet 139 millioner kroner til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.

En uges oplysning om kræft, stærke fortællinger og en stor indsamling kulminerede lørdag aften med "Knæk Cancer Live" på TV 2. For niende gang bakkede danskerne stærkt op om projektet og donerede i løbet af ugen ikke mindre end 139.102.807 kroner til forskningen i kræft og støtten til kræftpatienterne.

Kræftens Bekæmpelse er taknemmelig

Hos Kræftens Bekæmpelse er der stor taknemmelighed over indsamlingsresultatet, som er nået i en periode, hvor corona har fyldt rigtig meget – dels for de mange frivillige, der i år har været ekstra kreative for at samle penge ind til Knæk Cancer, og dels for kræftpatienter og pårørende. Coronaen har nemlig gjort det ekstra svært at være kræftpatient, fordi mange af dem er ekstra sårbare overfor coronasmitte.

– Det har været en uge med stærke og livsbekræftende fortællinger, både fra patienter og pårørende, der i ugens løb har delt deres personlige historie. Men der har også været mange beretninger om børn og voksne, som endnu en gang har været kreative og samlet ind på forskellig vis til Knæk Cancer, siger Kræftens Bekæmpelses direktør, Jesper Fisker.

Gå tilbage


For niende gang bakkede TV 2"s seere stærkt op om "Knæk Cancer" projektet og donerede i løbet af ugen ikke mindre end 139.102.807 kroner til forskningen i kræft og støtten til kræftpatienterne (foto Per Arnesen / TV 2).
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+