Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Jobskifte
Oktober 2020
Nu forlader Claus
sit hjertebarn
I over 23 år har Claus Amondsen været hovedkraften bag etableringen og forhandlingen af det tyske firma Adam Hall og dets tusindvis af forskellige AV-relaterede produkter i Norden. Men den 31. december er det slut.

– De senere år er Adam Halls markedsstrategi forandret så meget, at mit arbejde er blevet radikalt forandret, siger Claus Amondsen. – Dette skyldes i høj grad den generelle udvikling indenfor salg, markedsføring og distribution.

– Jeg elskede den tætte kontakt med kunderne, som tidligere var en overvejende del af mit arbejde. Og efter mange overvejelser har jeg derfor truffet den meget svære beslutning at forlade Adam Hall.

En fantastisk rejse

– De mere end 23 år har været en fantastisk rejse for mig. Adam Hall er et firma, som altid vil være i mit hjerte. Og jeg vil altid være stolt af, er at lykkedes mig at få opbygget det skandinaviske marked.

– Arbejdet hos Adam Hall har givet mig en masse uforglemmelige oplevelser rundt omkring i verden. Utallige messer og shows har skabt kontakt til en stor gruppe mennesker, som altid vil være en del af mit netværk.

Det startede i 1997

– Jeg startede hos Adam Hall tilbage i 1997. Dengang var der 38 kolleger til julefrokosten – nu er tallet over 300. Jeg har oplevet Adam Hall i tre forskellige domiciler, og set virksomheden vokse og udvikle sig til hvor vi er i dag.

– På grund af denne kolossale udvikling er der selvfølgelig også kommet mange ændringer de seneste par år, hvilket er logisk og nødvendigt. Det har så også betydet, at virksomheden ønsker at gå i en anden retning i forhold til der hvor jeg vil hen, og derfor er det nu tid til, at jeg siger farvel for at finde nye udfordringer og muligheder.

– Min sidste dag hos Adam Hall er den 31. december 2020, så jeg har stadig meget at gøre inden det er helt slut. Og min kollega Allan Bagger står klar til videreføre Adam Halls arbejde her i Danmark og i Norden...

Gå tilbage


Den 1. juni 2017 kunne Claus Amondsen fejre 20 års jubilæum som den danske repræsentant for tyske Adam Hall. Men der bliver ikke noget 25 års jubilæum, for den 31. december forlader han jobbet for at søge nye udfordringer...
Klik for større billede

Fakta om Adam Hall Group

Adam Hall Group er en tysk producent og salgsvirksomhed, som leverer løsninger inden for event-teknologi til forretningskunder verden over. Målgruppen er bl.a. detailhandelen, B2B-forhandlere, live-event- og udlejningsfirmaer, radiostudier, AV- og systemintegratorer, private og offentlige institutioner samt producenter af flightcases til professionelt brug.

Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af professionelle audio- og lysteknologier samt sceneudstyr og flightcase-hardware af mærkerne LD Systems, Cameo, Gravity, Defender, Palmer og Adam Hall.

Adam Hall Group blev grundlagt i 1975 og har i dag hovedsæde i nærheden af Frankfurt am Main i Tyskland, hvor man har et lager og logistikcentrum på 8.000 kvadratmeter.

Adam Hall Group har fået flere internationale priser – bl.a. for det første array-system med high-definition-sound, kaldet LD Systems CURV 500.

Yderligere information på www.adamhall.com.


> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+