Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Trådløs lyd til høreapparater
september 2020
Folketinget har fået
nyt teleslyngeanlæg
Hen over sommeren 2018 er Folketingssalen blevet udstyret med et Ampetronic teleslyngeanlæg – med AV-firmaet LydRommet som rådgiver. Det betyder, at der nu er et Ampetronic anlæg bestående af både et perimetrisk og et low spill Multiloop – dvs et almindeligt og et multi-teleslyngeanlæg.

LydRommets opgave har bl.a. været at beregne og simulere teleslyngeanlægget i forhold til standarden 60118-4-BR18 med en dækning på alle pladser, inklusive Folketingssalen, Dronninge balkonen, ministerbalkonen og tilhørernes balkon. Teleslyngeanlægget leverer et ensartet magnetfelt, som giver en jævn dækning på alle pladser i salen, herunder formandsstol, sekretærplads og talerstol. Selv på venteliften er der dækning.

Før og efter installationen

Inden selve installationen er der udført en simulering med Ampetronics software LoopWorks, der viser magnetsfeltets virkning. Med denne simulering får kunden et indblik i hvad man kan forvente sig af den endelige installation.

Efter installationen er der udført en målerapport, dokumentation og monteringsvejledning til kunden.

LydRommets opgave

LydRommet har stået for rådgivning og projektering af opgaven, og firmaet er tilfreds med resultatet – og stolt af at have leveret Folketingets nye teleslyngeanlæg.

Anlægget i Folketingssalen er omfattet af LydRommets og Ampetronics 5 års garanti på teleslyngprodukterne som sikrer, at der ikke kommer uforudsete udgifter på teleslyngeanlægget i mange år fremover.

Fakta om LydRommet

LydRommet Danmark er et "Solution House" som kan rådgive omkring, samt levere, selv de største komplette løsninger indenfor tour sound, billede, installationslyd, styring, konferencesystemer, streaming, AV over IP, mødemiljøer samt webkonference. Dette med nogle af verdens mest anerkendte producenter af PRO-AV produkter.

Gå tilbage


Folketinget har fået nyt taleslyngeanlæg, baseret på rådgivning fra LydRommet Danmark. Det er et "Solution House", som kan rådgive omkring, samt levere, komplette løsninger indenfor tour sound, billede, installationslyd, styring, konferencesystemer, streaming, AV over IP, mødemiljøer samt webkonference.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg