Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Udviklingsstøtte
august 2020
Danske producenter
får 15 mio kroner
11 danske producenter modtager i alt 15 mio kr i udviklingsstøtte under MEDIA-delprogrammets call for Slate Funding.

Årets resultater for Creative Europe MEDIA's støtteordning for Slate Funding er offentliggjort, og endnu en gang er det et godt resultat for de danske producenter. Ud af 14 danske ansøgere modtager 11 selskaber nemlig en støtte til udvikling af deres projekter på i alt 2 mio euro, svarende til 15,1 mio kr.

Med dette resultat ligger Danmark i spidsen af feltet af støttemodtagende lande, efterfulgt af Belgien, hvis otte støttemodtagere i alt får 1,5 mio euro.

147 ansøgninger

Ved dette års ansøgningsrunde i februar modtog EU-Kommissionen i alt 147 ansøgninger, hvoraf 71 ansøgninger fra 22 lande fik tildelt støtte på i alt næsten 93 mio kr.

Kilde: DFI

Gå tilbage


I 2016 modtog Zentropa Entertainments3 Slate Funding-støtte til udvikling af bl.a. Thomas Vinterbergs snart biografaktuelle spillefilm "Druk". I år er det igen lykkedes Zentropa at opnå støtte til deres slate af projekter (foto Henrik Ohsten).
Klik for større billede

Med samlet over 2 mio euro ligger Danmark i spidsen af feltet af støttemodtagende lande, efterfulgt af Belgien, hvis otte støttemodtagere i alt får 1,5 mio euro.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+