Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Fejlrettelse
august 2020
Bent skrev ikke temaet
til Huset på Christianshavn...
I sidste uges AVM nyhedsbrev skrev jeg, at Bent Fabricius-Bjerres musik til eksempelvis "Matador", "Huset på Christianshavn" og "Olsen Banden" ligger dybt begravet i vores danske folkesjæl. Det var godt ment, men desværre ikke helt korrekt...


Finn Nesgaard

– Stakkels Steen Holkenov. Ingen lader til at kunne huske, at det var ham, der skrev temaet til "Huset på Christianshavn", og ikke Bent F.-B., skrev instruktør/forfatter Mikkel Stolt til redaktionen samme dag som nyhedsbrevet var udkommet. Og hvor var det da godt at få denne fejl rettet, for Bent Fabricius-Bjerre har jo skrevet musik til stribevis af mindeværdige TV-serier og film.

Jeg svarede derfor uden tøven: – TAK for korrektionen. Jeg får det straks rettet!

I vore dage, hvor artiklerne ligger på nettet er det nemlig ikke noget problem at lave en rettelse, og jeg udskiftede derfor "Huset på Christianshavn" med "Forelsket i København". Og så fik jeg for øvrigt en efterfølgende mail, hvor Mikkel Stolt fortalte, at han havde skrevet det samme til tre-fire forskellige andre medier den dag.

Det var en stor trøst, at jeg ikke var alene om fejlen, og at den måske skyldtes, at jeg havde set og hørt den fejlagtige information i andre medier. Men jeg kan jo ikke rette de udsendte nyhedsbreve. Der for denne undskyldende artikel.

Gå tilbage


Der var en alvorlig fejl i sidste uges AVM nyhedsbrev, for det er ikke Bent Fabricius-Bjerre, men Steen Holkenov som skrev temaet til "Huset på Christianshavn".
Klik for større billede

Læs også
- Bent Fabric roste mig
- da jeg var 19 år

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+