Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Mobiltrafikken viser:
august 2020
Vi holder ferie i Danmark
Med en stigning i mobiltrafikken på 800 % i forhold til sidste år er et af Danmarks mest populære udflugtsmål, Stevns Klint, sommerens absolutte højdespringer i forhold til antallet af besøgende.

Corona-krisen har i høj grad fået os danskere til at bytte sydens sol ud med indenlands destinationer. Nye tal fra Telenor viser nemlig, at den samlede datatrafik i sommerhusområderne er steget med hele 80 procent sammenlignet med sidste år. Og i uge 28 og 29 er det ikke kun i de sædvanligvis befolkede steder, som Skagen og Bornholm, hvor der ses en øget datatrafik.

I Rødvig, nær turistattraktionen Stevns Klint, er dataforbruget f.eks. steget med hele 800% sammenlignet med samme uger sidste år. Det samme gør sig gældende på Agersø og i Asserbo, hvor stigningen er på henholdsvis 385% og 350%. Ligeledes tyder noget på, at Vesterhavet har været en populær destination, idet datatrafikken i Harboøre er tredoblet.

– Vi overvåger konstant mobilnetværket og opgraderer løbende kapaciteten, så netværket kan følge med den stigende aktivitet, som vi har set i løbet af sommeren, siger netværksekspert i Telenor, Jesper Mølbak.

Tilfredse kunder

På trods af den øgede aktivitet i netværket, så er kunderne fortsat tilfredse med mobildækningen. I sommerhusområderne er Telenors NPS (Net Promoter Score) nemlig femdoblet i løbet af sommeren, hvilket vidner om, at netværket godt har kunnet følge med den store mængde trafik.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og som på verdensplan leverer kommunikation til 186 millioner kunder. I Danmark har koncernen ca. 1.200 medarbejdere og 39 butikker fordelt over hele Danmark.

Gå tilbage


Nye tal fra Telenors landsdækkende mobilnet viser en otte-dobling af datatrafikken i og omkring Rødvig og klinten på Stevns. Nummer to på listen er Agersø. Her er datatrafikken steget med 385 pct.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+