Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Copenhagen TV Festival 2020
juni 2020
Det er skandinaviens
største tv-festival
100+ speakere går på scenen i løbet af Copenhagen TV Festivals to dage den 23.- 24. november. Konferencen tiltrækker 1000+ deltagere hvert år fra alle dele af tv- og streamingbranchen. Her får de inspiration og information om de seneste trends.

Festivalprogrammet byder hvert år på ca. 50 sessions, heraf mange med internationale topfolk. Blandt tidligere festivalspeakere er eksempelvis folkene bag internationale succeser som "Chernobyl", "Babylon Berlin", "Better Things","The Handmaid's Tale", "Leaving Neverland", "Making A Murderer", "The Jinx" og "The Daily Show".

– Gennem inspiration, udsyn og erfaringsdeling styrker Copenhagen TV Festivals program den danske tv- og streaming branche, siger festivaldirektør gennem 10 år, Mette Sig. – Festivalen afspejler de forandringer, som branchen gennemgår netop nu, og giver deltagerne de nyeste redskaber til fremtidig succes i en omskiftelig digital streaming-virkelighed. Sidst men absolut ikke mindst, så er Copenhagen TV Festival tv-branchens største og bedste netværkssted.

Det startede år 2000

De seneste 20 år har Copenhagen TV Festival været et efteruddannelsesinitiativ og en non-profit begivenhed, som Producentforeningen arrangerer. DR, TV2, Nordic Entertainment Group, Discovery Networks Danmark og Xee er hovedsponsorer og festivalens primære samarbejdspartnere.

På grund af forbuddet mod større forsamlinger flyttes årets festival til den 23.-24. november. Den afholdes stadig i Tivoli Congress Center, og hvis man allerede har købt en early bird billet, så gælder den nu til festivalen i november. Derudover forlænges salget af early bird billetter til og med 1. juli.

Festivalens arrangør

Det er Producentforeningens eventafdeling, som arrangerer Copenhagen TV Festival og Copenhagen Masterclasses. Producentforeningen står også bag en række andre brancheevents såsom Tvprisen, The True Award og Spilprisen.

Producentforeningen er branche- og arbejdsgiverorganisation for danske indholdsproducenter – det vil sige producenter af film, tv og spil. Som en af de eneste producentforeninger i Europa organiserer den danske producentforening dermed alle produktionsområder i én forening.

Læs mere om Producentforeningen her.

Gå tilbage


På grund af coronakrisen udskydes årets Copenhagen TV Festival til den 23.- 24. november. Det er Producentforeningen som arrangerer festivalen. DR, TV2, Nordic Entertainment Group, Discovery Networks Danmark og Xee er hovedsponsorer og primære samarbejdspartnere.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg