Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Efter corona-krisens lockdown
juni 2020
Cinemateket genåbner
- nu i afsprittet udgave
Den 8. juni genåbner Cinemateket med nyt sommerprogram. Men allerede lørdag den 6. juni bydes børnene velkommen i Børnebiffen.

På mandag åbner Cinematekets biograf, nu i en afsprittet udgave og med plads mellem publikum i salen.

Der er lagt op til solstråler, strandscener og feriestemning i sommerprogrammet med film som "Jules og Jim", "Pauline på stranden" og "Once upon a time in Hollywood". Derudover er sommeren en tid, hvor Cinemateket fejrer fødselsdag for tre store filmskabere: Clint Eastwood som lige er fyldt 90, samt Éric Rohmer og Federico Fellini der begge runder 100 år.

Månedens Film: Zombi Child

Månedens Film i Cinemateket i juni måned er Bertrand Bonnellos gådefulde arthouse-gyser "Zombi Child".

Det er svært at sige, hvad der er mest mystisk og magisk forførende i den gådefulde arthouse-gyser, som udspiller sig på tværs af tider og steder. Filmen vises fra den 11. juni til og med den 20. juni.

Event: Film, tapas & cocktails

Romeo & Julie – Spis, drik og se film!

Cinematekets fast tilbagevendende Event begynder med en drink, et let måltid og dessert, inden den nøje udvalgte film sættes på. Der er menu og cocktails i restaurant Sult fra kl. 17.00 fulgt af filmvisning kl.18.00, hvor man kan se Shakespeares kærlighedsdrama "Romeo & Julie", som er instrueret af Baz Luhrmann.

Efter Cinematekets lockdown åbner sæsonen også med en pose blandede bolsjer fra februar/marts-programmet: Jarmusch, Hitchcock, børne/ungdomsfilm – og tre visninger af Månedens Film i marts, "A Tale of Three Sisters".

Genåbning af Børnebiffen

Børnebiffen genåbner 6. juni med et sommerprogram, som byder på en række film om solskin, ferie og leg. Myren flyver en tur i Lillefingers legetøjsfly, Cirkeline og musene sætter drage op, og på Josefines bondegård skal de have en ny hundehvalp.

Billetbestilling på www.cinemateket.dk, eller på telefon 3374.

Gå tilbage


Efter Cinematekets corona-lockdown er man nu klar til at genåbne sæsonen med en pose blandede bolsjer fra februar/marts-programmet: Jarmusch, Hitchcock, børne/ungdomsfilm – og tre visninger af Månedens Film i marts, "A Tale of Three Sisters".
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg