Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Viasat rebranding
april 2020
NENT Group neddrosler satellit-navnet
Et nyt V-brand vil fra juni erstatte det nuværende Viasat brand. På samme tid strømlines samtlige kanaler på tværs af de nordiske markeder.

Det er nærliggende at tolke navnet Viasat som "via satellit", og det er nok årsagen til, at Nordic Entertainment Group (NENT Group) fra starten af juni i år vil give Viasat TV-kanalerne nyt navn og look & feel på alle de nordiske markeder.

I oktober 2019 annoncerede NENT Group nemlig en aftale om at kombinere Viasat Consumers TV distribution med Telenors Canal Digital i et joint venture. Aftalen er underlagt en EU-mæssig godkendelse, som forventes afsluttet inden længe, og når det er på plads er der en vis sandsynlighed, at de to selskaber ender med at have en fælles satellit-TV-distribution. Og da Telenor selv ejer den satellit, som Canal Digital bruger, så er det jo nok den som lever videre...

Det nye logo består af et V. Og dermed bliver navnet Viasat skubbet i baggrunden.

Rebrandingen omfatter følgende:

 • Sportskanalerne: V Sport Ultra Hd, V Sport Golf samt V Sport Live
 • Filmkanalerne: V Film Premieres, V Film Action, V Film Family, V Film Hits
 • Seriekanalen: V Series

  Moderne look

  – Med det nye V-brand giver vi vores Viasat TV-kanaler et mere moderne look og en mere ensartet identitet, uden at gå på kompromis med kvaliteten af det indhold, som kanalerne står for, siger Kenneth Krabbe fra Nordic Entertainment Group. – Med V-brandet holder vi fast i alt dét, vi har opbygget på de nordiske markeder igennem 30 år – lige fra det bedste live sport til de største film og serier.

  NENT Group beholder sine Viasat-kanaler, som fortsat distribueres gennem en lang række partnere, men nu under det nye V-brand. Viasat Consumer-brandet forbliver uændret.

  Gå tilbage


 • Til sommer vil det nye V-brand erstatte det nuværende Viasat-brand. Fremadrettet vil V-brandet således definere den nye visuelle identitet på NENT Groups sports,- film,- og serie-kanaler.
  Klik for større billede

  Udviklingen på TV-fronten går i retning af laptop og smartphone som supplement til det traditionelle TV-apparat. Dette er utvivlsomt baggrunden for, at NENT Group erstatter Viasat brandet med det nye V-brand.
  Klik for større billede

  Her er en oversigt over de kommende V-kanaler i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
  Klik for større billede

  > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg