Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

IT-teknologi
april 2020
Få 90 dages gratis
IBM Cloud Support
Danske Danmon tilbyder nye brugere af IBMs cloud-løsning en gratis opstartperiode. Servicen er verdensomspændende, den giver hurtig datatransport, og den inkluderer SaaS...

– Nye abonnenter får fri adgang til IBMs SaaS-tilbud – dvs. Software as a Service – i 90 dage for op til 2500 brugere, plus 1 terabyte (TB) dataoverførsel, 1 TB cloud-lagring og 10 TB udgange, siger Per Goschebart fra Danmon Media & Solutions. – Servicen gør det muligt for brugere, uanset hvor i verden de befinder sig, at udnytte den tilgængelige båndbredde til hurtigt og pålideligt at udveksle store filer og datasæt.

– Der er tale om et fuldt hostet SaaS, og der er derfor ingen infrastruktur, som skal implementeres, og ingen specielle netværk, som skal konfigureres. Efter tilmelding kan medarbejderne straks begynde at sende, modtage og dele filer af enhver størrelse over det almindelige internet.

– Det gratis 90-dages tilbud kan udnyttes i hele april måned.

Den totale omlægning

Ideen med IBMs cloud-løsning gælder dog ikke kun sikker transport af filer – den grundlæggende ide er, at hele virksomhedens datahåndtering skal foregå i skyen. På den måde kan man nemlig slippe for at etablere og vedligeholde egne servere, og hver enkelt medarbejders IT-arbejdsplads kan også gøres enklere, uden at det reducerer arbejdsmuligheder og -tempo.

Ifølge IBM vil man dermed kunne spare driftsomkostninger. Lidt populært kan man sige, at de første 90 dage er gratis, men at den fulde implementering kan resultere i en regulær besparelse.

På IBMs hjemmeside er der et spørgeskema, hvor man kan indtaste facts om virksomheden eksisterende IT-system, hvorefter man får et overslag over hvor meget der kan spares ved fuld implementering af IBMs cloud-løsning.

Se spørgeskemaet ibm.com/cloud.

Gå tilbage


Danmon tilbyder at nye brugere indtil den 30. april 2020 kan tegne abonnement og bruge IBM Aspera gratis i 90 dage fra tilmelding. Aspera gør det muligt at overføre store filer og flytte store data hurtigt, hvilket løser de gængse filsamarbejds-, synkroniserings-, automatiserings- og migreringsbehov.
Klik for større billede

– IBMs grundlæggende ide er, at man kan spare penge ved at arbejde i skyen, fordi virksomheden så ikke behøver at have egne servere, og fordi den enkelte arbedsplads så kan fungere med en simplere IT-opsætning, siger Per Goschebart fra Danmon Media & Solutions.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Apantac-dec-2020---AVM_330.jpg