Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Ejerskifte
marts 2020
Morten Stjernholm har
solgt Stjernholm & Co
Pr. 1. marts 2020 skete der et generationsskifte hos Stjernholm & Co, idet den ledende medarbejder Tai Segel nu har overtaget roret og ejerskabet af virksomheden. Men Morten Stjernholm har dog ikke forladt den danske AV-branche...

Morten Stjernholm har en baggrund som tonemester og lydtekniker indenfor TV-produktion, men samtidigt opbyggede han en virksomhed med speciale i salg og rådgivning omkring video- og produktionsudstyr, samt storage-løsninger, og i 2011 oprettede han og hans kone Birgitte Lilleøre Stjernholm aktieselskabet Stjernholm & Co. Samme år flyttede firmaet til 1.000 kvadratmeter nyindretede erhvervsfaciliteter i Herlev.

I dag er Stjernholm & Co en af de væsentlige leverandører af løsninger til audio/video-produktion, postproduktion og systemintegration – inklusive media asset management og arkivsystemer. Og virksomheden suppleres af søsterselskabet Imago Sonas, der er distributør af en lang række produkter fra bl.a. Chief, Da-Lite, CalDigit, Digital Projection, Vivitek, Sharp og Atlona.

De to firmaer holder til på samme adresse, og ægteparret Stjernholm er med i ejerkredsen bag Imago Sonas. Men den 28. februar trådte de ud af Stjernholm & Co, idet den ledende medarbejder, Tai Birkholm Segel, overtog ejerskab og ledelse.

Marked under forandring

– Markedet for video- og produktionsudstyr er i stor udvikling i disse år, hvor flere og flere får mulighed for at skabe visuel kommunikation. Og det er naturligvis afgørende at man som virksomhed eller organisation får skabt den bedste oplevelse for sine seere, kunder, besøgende eller medlemmer, siger Morten Stjernholm.

– Det er aldrig en nem beslutning at skulle sælge sit livsværk. Men jeg er ovenud lykkelig over, at det blev Tai Segel der har valgt at tage stafetten videre. Han er den helt rigtige kundefokuserede mand til at re-vitalisere Stjernholm & Co og sikre kundernes succes fremadrettet.

Virksomheden jeg elsker

– Da jeg fik muligheden for at købe den virksomhed jeg elsker, slog jeg straks til, siger Tai Segel. – Det er inspirerende at arbejde for kundernes succes, og være en del af en ikonisk virksomhed, som alle i branchen kender. Stjernholm & Co er i mine øjne et stærkt brand, som kunderne med rette forventer noget særligt af. Jeg glæder mig til fortsat at udvikle på og levere høj kvalitet sammen med mit team af medarbejdere.

– Vi vil gøre det vi altid har været bedst til, nemlig at finde og skabe de bedste løsninger for vores kunder, så de kan koncentrere sig om det de er bedst til!

Gå tilbage


Morten Stjernholm. har solgt sit livsværk, Stjernholm & Co, til sin ledende medarbejder, Tai Segel. Men Morten Stjernholm er stadig med i ejerkredsen bag Imago Sonas, som holder til på den samme adresse i Herlev.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+