Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Vidensdeling i verdensklasse
marts 2020
GRAS går i partnerskab
med Sound Hub Denmark
GRAS Sound & Vibration har indgået partnerskab med Sound Hub Denmark i Struer. Derved får virksomheden endnu tættere kontakt med en række andre på verdensplan væsentlige lyd- og akustiknavne som eksempelvis Bang & Olufsen, GN Audio (Jabra) og Harman Lifestyle.

Sound Hub Denmark er et innovationsmiljø, hvor iværksættere, freelancere og virksomheder får adgang til et professionelt samarbejdsmiljø med fremragende lyd-, håndværks- og testfaciliteter, samt højt specialiserede branchefolk og vidensinstitutioner.

GRAS har gennem årene været en frontløber mht. udvikling af innovative løsninger på komplekse udfordringer. Virksomheden medbringer derfor omfattende viden om den forbrugerrettede lyd- og elektronikindustri, samt om andre segmenter inden for lyd og akustik.

Sound Hub Denmark bruger allerede en række produkter fra GRAS – eksempelvis KEMAR 45BC Head and Torso, 43BB Ear-Simulator System med lavt egenstøj og RA0402 High-Frequency Ear Simulator. Dette udstyr gør det muligt at lave målinger under den menneskelige tærskel for hørelse og i det komplette hørbare område.

– Vi er glade for at samarbejde med Sound Hub Denmark, siger grundlæggeren af GRAS Sound & Vibration, Peter Wulf-Andersen. -Det giver os nemlig mulighed for at dele viden og støtte nystartede virksomheder, der tilslutter sig denne innovative hub, og som arbejder på at udvikle avancerede løsninger til fremtidige behov i lyd- og akustikindustrien.

Seminarer og træninger

Som en del af partnerskabsaftalen mellem GRAS og Sound Hub Denmark vil man i fællesskab afholde seminarer og træninger.

– Vi byder GRAS velkommen til at deltage i arbejdet med at gøre Sound Hub Denmark til et verdensomspændende innovationscentrum for virksomheder inden for lyd og akustik, siger Peter Petersen, administrerende direktør for Sound Hub Denmark. – Via samarbejdet med førende virksomheder inden for akustikområdet håber vi at komme tættere på at nå dette mål. Vidensdeling er nemlig nøglen til innovation!

Gå tilbage


Sound Hub Denmark stiller allerede en del GRAS måleudstyr til rådighed for iværksættere, freelancere og etablerede virksomheder, der arbejder indenfor det lyd- og akustiske domæne. Nu går GRAS ind som partner i Sound Hub Denmark, og dermed bliver samarbejdet endnu tættere...
Klik for større billede

Fakta om Sound Hub Denmark

Sound Hub Denmark er verdens første internationale lydteknologi- og innovationsklynge – et epicenter for lydinnovation. Det er et vidensnetværk som retter sig mod iværksættere, freelancere og etablerede virksomheder som arbejder inden for det lyd- og akustiske domæne.

Sound Hub Denmark tiltrækker internationale talenter og ideer inden for lyd og understøtter deres vækst. Visionen er at være verdens bedste sted at starte og skalere lydvirksomheder.

Partnere i Sound Hub Denmark inkluderer førende globale spillere inden for den internationale lydindustri: Bang & Olufsen, Harman Lifestyle, GN Audio (Jabra), Aalborg Universitet og Dansk lydnetværk. Og nu også GRAS Sound & Vibration.


> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+