Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

AV Center Odenses årsregnskab
november 2019
Medarbejderne
øgede indtjeningen
med over 50%
AV Center i Odense har både været bedre til at sælge og udleje AV-udstyr i år. Faktisk så gode, at de netop har præsenteret det bedste regnskab i virksomhedens historie.

Der er gode penge i at sælge og udleje AV-udstyr. Det viser det seneste årsregnskab fra AV Center i Odense. Virksomheden blev etableret af Henrik Nielsen og Johnny Bo Larsen i 1997, og den har i indeværende regnskabsår vækstet med mere end 50 procent. Resultat før skat blev på 5,2 millioner kroner.

– Det er det bedste resultat for AV Center Odense og Rental i vores 22-årige historie, siger direktør Henrik Nielsen. – Det er skabt via en fornuftig fremgang på salgsdelen og imponerende fremskridt på udlejningsdelen, hvor vi blandt andet har fået rigtig godt gang i vores udlejning i København. Og så er det lykkes med samme antal ansatte...

– Vi er efterhånden blevet en stor butik med mange mennesker, og deres tid er vi blevet bedre til at styre. Man kan også sige, at vi er blevet bedre til at få penge for det arbejde, vi rent faktisk laver. Det betyder ikke så meget, når man kun er fem mand, men når man er over 45 montører og teknikere, betyder det meget, at man optimerer den enkeltes tid.

Nyt domicil vil øge effektiviteten

Det historisk flotte regnskab kommer i et år, hvor AV Center Odense samtidig har bygget og er flyttet i nyt domicil i Tietgenbyen. Og direktøren er sikker på, at det vil øge effektiviteten yderligere, når først flytningen er gennemført.

– Vi har nu samlet hele vores butik under samme tag, hvor vi tidligere var på tre forskellige lagre og to adresser. Det administrative personale kommer tættere på hinanden, men specielt kommer vi til at spare tid på at flytte ting mellem lagerne, fordi det hele nu er på én adresse. Samtidig kan vi nu køre vores lastbiler ind i bygningen, hvor der er ordentlige læsseramper, siger Henrik Nielsen. Alligevel forventer han ikke en større forbedring af næste års regnskab.

– Vi vil selvfølgelig gerne vækste endnu mere, men realistisk set vil det ikke ske med samme tempo som tidligere. Derfor er vores primære fokus at fastholde den gode balance mellem omsætning og indtjening, som vi har fået skabt.

Gå tilbage


AV Center Odense fik et rekordregnskab, samtidigt med at man byggede et nyt domicil i Tietgenbyen. Dermed fik man samlet de hidtidige tre lagre på samme adresse.
Klik for større billede

Nøgletal

Resultat før skat:
AV Center Rental A/S: 2,1 MDKK
AV Center Odense A/S: 3,1 MDKK
Soliditetsgrad:
AV Center Rental A/S: 55 procent
AV Center Odense A/S: 45 procent

Fakta om AV Center

AV Center Odense og Rental blev etableret i 1997 og beskæftiger i dag ca. 80 medarbejdere.

Virksomheden er en del af AV Center Gruppen, der har afdelinger i Aalborg, Århus, Kolding, Odense og København og med over 180 medarbejdere er Danmarks største indenfor AV-udstyr.

Ud over salg, installation, service og udlejning omfatter aktiviteterne en specielafdeling for Cinema-løsninger, samt import og distribution af AV-produkter.


> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+