Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Nyansættelse
oktober 2019
Finansdirektøren
vil styrke TV 2s
digitale strategi
TV 2s bestyrelse og administrerende direktør Anne Engdal Stig Christensen har udpeget den 42-årige Carsten Topholt som mediekoncernens nye finansdirektør.

Carsten Topholt kommer til TV 2 fra stillingen som associate partner hos McKinsey & Company. Tidligere har han været vicedirektør i Slots- og Kulturstyrelsen og kontorchef og chefkonsulent i henholdsvis Økonomi- og Indenrigsministeriet og Finansministeriet.

– I jobbet som finansdirektør får Carsten Topholt en nøglerolle, når han og den øvrige direktion skal stå i spidsen for gennemførelsen af TV 2s koncernstrategi frem mod 2021, siger TV 2s bestyrelsesformand, Jimmy Maymann. – Vores fokus er på stærk journalistik, dansk kvalitetsindhold, nøglerettigheder og en yderligere digital transformation i et marked og en fremtid, som kræver nytænkning og innovation, hvis vi fortsat skal nå bredt ud til den danske befolkning.

Carsten Topholt tiltræder sit nye job pr. 1. december.

En bred og nuanceret profil

– Vi har travlt med at sætte fart under vores digitale transformation, som skal sikre, at vi fastholder høj gennemslagskraft på tværs af tv og digitalt, siger Anne Engdal Stig Christensen.

– Carsten har en bred profil med en forkærlighed for det værdidrevne, og han har fulgt TV 2s udvikling fra forskellige positioner i sin karriere. Jeg er sikker på, at han bliver en stærk support for mig, og at han kan indgå som et aktiv i direktionens arbejde med at udvikle fremtidens TV 2.

Kandidat i statskundskab

Carsten Topholt er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet, hvorfra han også er cand.mag. i filosofi og matematik. Han har videreuddannet sig på London School of Economics og på IMD Business School i Schweiz.

TV 2s nye finansdirektør bor på Frederiksberg med Katrine og parrets tre børn. Han afløser Peter Normann, som stoppede på TV 2 med udgangen af maj 2019.

Gå tilbage


– TV 2 har vist, at en public service-station på kommercielle vilkår kan være den mest populære tv-familie i Danmark. Jeg glæder mig til at være en del af det hold, der skal føre TV 2 videre midt under de ændringer i danskernes medievaner, som foregår i øjeblikket, siger Carsten Topholt.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+