Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

25-års jubilæum
oktober 2019
– Jeg skal bæres ud...
Den 1. november kan Henrik Eriksen fejre 25-års jubilæum hos Atendi – det tidligere Bico. Og han er så glad for jobbet, at han regner med at skulle bæres ud – om forhåbentligt en del år endnu. Underoverskrift: 25-års jubilæum

– At komme til Bico/Atendi er en beslutning, jeg aldrig nogensinde har fortrudt, siger Henrik Eriksen, der efterhånden har haft jobbet som sælger i virksomheden i 25 år. – Det er fantastisk at være en del af film-, tv- og teaterbranchen, og selv efter 25 år er jeg af den overbevisning, at jeg har det bedste job og de bedste kunder!

Det startede i 1983

Henrik Eriksen startede som lærling hos Foto/C i Holbergsgade den 1. december 1983. Hans læremester var Tim Stokholm, som kom til at spille en afgørende rolle i hans fremtidige karriere.

– Jeg blev udlært hos Foto/C den 1. december 1986 og blev straks herefter bedt om at starte en videoafdeling i butikken sammen med Tim Stokholm. Det gik over al forventning. Og jeg videreførte afdelingen, da Tim besluttede sig for at forfølge en karriere hos Bico Professionel.

Bortset fra en enkelt tremåneders afstikker, så arbejder Henrik Eriksen hos Foto/C frem til 1992. Derefter fik han job hos Dansk Video Center som en del af salgs og udlejningsteamet.

Bico blev frikøbt

– En dag bliver jeg ringet op af Tim Stokholm som fortæller, at han sammen med Mogens Gewecke og Søren Jørgensen har købt Bico Professionel fri fra Bico A/S, og at Bico Professionel nu er et selvstændigt firma med ham som direktør. Han tilbyder mig en stilling som sælger.

– Jeg er lidt luren ved tanken, for jeg er glad for DVC og kan slet ikke se spændingen ved at sælge lys! Men Tim får mig overtalt og jeg starter hos Bico Professionel den 1. november 1994.

Navneskift til Atendi

– Siden da er Tim Stokholm blevet regional leder i det amerikanske firma ETC, som laver lampe- og rig-udstyr, og som vi forhandler, siger Henrik Eriksen. – Mogens Gewecke har efterhånden været chef i en del år. Bico har skiftet navn til Atendi. Og vi har ekspanderet i Norge og Sverige. Men inderst inde er jeg stadig Bico og lur mig, om jeg ikke skal bæres ud om forhåbentligt en del år endnu...

Gå tilbage


Siden 1. november 1994 har Henrik Eriksen har arbejdet som sælger hos Atendi, som dengang hed Bico Professionel. Dagen fejres med en reception kl 13.00 i lokalerne på Mose Allé 16 i Rødovre.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+