Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Studio2Go fra Vantec/Danmon
september 2019
Klar til multikamera
live streaming
på få minutter
Vantec/Danmon's nye Studio2Go Portable er et kompakt 4K-UHD produktions-system, som gør det nemt at producere, optage og live-streame TV-indhold i professionel kvalitet fra enhver ønsket lokalitet.

– Studio2Go Portable er så kompakt, at den kan medbringes som håndbagage, siger Vantec/Danmon-chef Alexandre Roriz. – Og udstyret er så nemt at bruge, at en enkelt producer kan være klar til multikamera-produktion indenfor få minutter efter ankomsten til produktionsstedet.

Studio2Go fås i en række forskellige konfigurationer. Den enkleste håndterer streaming fra to trådløst forbundne smartphones. Og fuldt udbygget kan systemet håndtere inputtet fra op til 32 kameraer i fuld studiekvalitet. En multiview-skærm viser hver tilsluttet videokilde plus hoved-video-output'et, og man vælger mellem de tilsluttede videokilder via Studio2Go's integrerede billedmikser. Man kan også mikse lyden fra tilsluttede mikrofoner og linjesignaler.

Video- og lydindhold kan optages på Studio2Go for senere afspilning, det kan streames live – eller begge dele samtidigt.

Bredt udvalg af kreative værktøjer

Produceren har adgang til et bredt udvalg af kreative værktøjer inklusive billedredigering, fremstilling af farvelag, rammer og skygger, samt tekstarbejde inklusive rulletekster. Der er også mulighed for farvekorrektion, styring af pan-tilt-zoom kameraer, multikanal videooptagelse, live picture-in-picture og 4K-til-HD nedskalering.

Studio2Go håndterer desuden tally light på kameraerne og real-time konvertering af videoformaterne. Håndteringen af de mange funktioner kan foregå direkte, eller browserbaseret via IP fjernstyring.

Håndbagage eller rackmontering

Vantec/Danmon kan levere Studio2Go i en række forskellige versioner, fra den transportable Ethernet-baserede udgave til den fuldt udbyggede Rack Pro version med 16 SDI ind/ud. Alle versioner fungerer på basis af helt almindelig strømforsyning.

Studio2Go kan ses på årets IBC udstilling i Amsterdam fra 13. til 17. september på Danmon Group's stand, 8.B51.

Gå tilbage


Studio2Go Portable er så kompakt, at udstyret kan medbringes som håndbagage. Men Studio2Go findes også i større udgaver til rack-montering.
Klik for større billede

Fakta om Vantec/Danmon

 • Grundlagt i 1991.
 • Har speciale indenfor informationsteknologi og forretningsstyring, herunder virtual reality, mixed reality og augmented reality.
 • Selskabets primære fokus er på broadcast television business, samt en bredere række af forretningsmæssige videoapplikationer.
 • Vantec/Danmon er en del af Danmon Group, og arbejder i den forbindelse sammen med Datos Media Technologies SA mht. levering af teknologi, konsulentbistand, integration, træning og support.


 • > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+